Beklenen cevap gecikmedi. Vekil “Koca”, yazılı bir açıklama yaparak Ahmet Ataç’ın iddialarına cevap verdi ve Ataç’ın kendisinin yönelttiği soruları cevaplamadığını, konuyu saptırdığını, açıklamalarını şaşkınlıkla izlediklerini söyleyerek bazı sorular yöneltti.
“Koca’nın soruları şöyle “
“İhaleleri neden aynı firmaya veriyorsunuz, Bu firmaya daha önce temizliği iyi yapamadığı için ceza kestiniz mi? Kesti iseniz ne kadar ceza kestiniz? Hala neden aynı firmada ısrarcısınız?
Neden temizlik işleri müdürü Alev Kulaç ve yardımcısı Ali Kutlu’yu görevlerinden uzaklaştırdınız?
Bu kişilerle neden mahkemelik oldunuz? Mahkeme sonucu ne oldu? Kamu kaynaklarını peşkeş çekmenizle bu durumun bir ilgisi var mı?”
Vekil Koca, Ataç bu sorulara cevap versin diyor.
“Lojistik firması iddiaları yalan”
Koca hakkındaki lojistik şirketi kurarak Belediye’den ihale aldı iddiasını yalanlayarak, söz konusu şirketin 97’de kurulduğunu ve kendisinin teknik müdür olarak 2003’te ortak olduğunu, 2005 yılında ise ortaklıktan ayrıldığını söyledi.
Yani sorular, cevaplar, iddialar derken değişen tek şey söz sırası ve her kim ne derse tek taraflı haklı oluyor. Herkes kendi penceresinden bakınca da, tabloların, çizelgelerin pek bir anlamı kalmıyor. Anlayacağınız bu işin sonu yok. En azından ben şu an için göremiyorum.
Dip Not: Bu akşam Başkan Ataç “soruyoruz” programında Murat Taşkın ile konuğumuz olacak. Gündemdekileri, Vekil Salih Koca’nın iddialarını ve merak edilenlere kendisine canlı yayında soracağız. Merak edenler için program 20:30’da Es TV’de ..
“Diyebilseydim”
Eskişehirli genç şair Mahmut Özer’in herkesin diyebilmek istediği ama sustuğu cümleleri birleştirdiği okunası bir şiir kitabı var. İki aylık bu kitabın adını “diyebilseydim” diye koymak istemiş ve başarılı bir iş ortaya çıkarmış. Klasik şiir çizgilerinin dışında keyifli bir dil kullanmış ve desteği hak ediyor. Şayet siz de diyemediklerinizi ifade etmek için şiirin gizli gücünden istifade etmek istiyorsanız kitaba ulaşmak için google’de ”Mahmut Özer Diyebilseydim” diye aratma yapmanız yeterli olacaktır.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Özel değil devlet hastanesi yapılacak
Tarkan Demir
Deprem Eskişehir’e GE – Lİ – YOR
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
