Yeni madde ekleyelim "Bol bol batçık ve köprü yapıp, beton döküp, rahmetli Aydın Arat'ın 25 senelik hayli eskimiş projelerini özlemle kucaklayarak gerçekleştirmeli"
Yukarıdaki meziyetlere sahip bir yönetici var mı bu Dünyada? Bunlara sahip bir adam da politikacı olmaz ve ayrıyetten kimse de seçmez. Siyaset taraf tutmaktır. Yukarıdaki meziyetlerdeki bir insan ancak ve ancak atamayla şans eseri gelir gelir seçimle değil.
Bizim başkanlarımız temelde bu özelliklere sahip zaten. Muhakkak kusurları vardır ama elimizde kare as varken yerden neden kağıt çekelim. Oyumuz chp’ye değil, yılmaz hocaya, ahmet ve kazım başkana. Şehrimize bir 5 sene daha abilik yaparak vizyonlarını yansıtsınlar inşaallah.
Bir Çin ata sözü der ki; "Oturduğun koltuktan kalkmak istemiyorsan altını pislemisindir." Başkanın 10 yılda karışmadığı sıkandal kalmaz istifa etmek bir tarafa yeniden aday olur.
Eskişehir de ampulün bir kez daha patlamasına 1 gün kaldı
bu söylediklerinin hepsi mevcut belediye başkanlarımızda var zaten
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
CHP’den bir milletvekili istifa edebilir
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
