
Bu güne kadar akp nin aday açıklayamamasının sebebi, kaybedeceklerini bildiklerinden dolayıdır. Hangi zatı şahane yenilgiyi bile bile seçim yarışına girerki.
Dilara hanımın siyasi görüşü bir yana Eskişehir'in menfaati için yaptıklarını takdir etmek gerekir. Eskisehirin menfaati için çalışan kim olursa olsun takdir edilir.
Emek Mahallesi'nde ikamet ediyoruz. Şehir Hastanesi'ne yakın bir mahalledeyiz ama ulaşım planlaması yüzünden önce odunpazarına sonra hastane ye gidebiliyoruz. 43 numaralı otobüs eski güzergahından gitmeli bir hatta Ertaş caddesinden gitmeli hatta Büyükdere - Yenikent- Çankaya - Erenköy - Emek Ertaş caddesi olabilir. ( 2004 te trva ilk hizmete girdiğinde 43 bu hattan çalışıyordu.)halk hizmet bekliyor Ali bey.
Metin Güler yeniden aday olur
Kerem Akyıl
Eskişehir’in “üniversite şehri” unvanı tehlikede!
Tarkan Demir
CHP'nin oyu yüzde 35!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy