Kütahya’Daki Silahlı Çatışma Olayında 2 Tutuklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Daki Silahlı Çatışma Olayında 2 Tutuklama
A
a

Kütahya'da 23 Nisan'da Alkollü Bir Eğlence Mekanında 1 Kişinin Hayatını Kaybettiği, 4 Kişinin De Yaralandığı Silahlı Çatışma İle İlgili Gözaltına Alınan 9 Şüpheliden 2'Si Tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Kütahya’da 23 Nisan’da alkollü bir eğlence mekanında 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Vefa Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 43 yaşındaki Ali Üyüklü hayatını kaybederken, Ö.Ç. (35), B.K. (26) B.T. (25) ve M.T. (29) ise yaralanmıştı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince F.M. (23), B.E. (29), N.K. (28), M.Y. (39), M.B.K. (26), E.A. (32) S.K., B.K. (66) ve Y.E. (48) yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette ifadeleri alınan 9 şüpheli, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden F.M. ve S.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 7 şüpheli adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi