Kütahya'da yangın müdahale binası yenilendi, ekip göreve başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya'da yangın müdahale binası yenilendi, ekip göreve başladı
A
a

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Derbent köyünde yangınlara karşı hızlı müdahale sağlamak amacıyla kullanılan ekip binası yenilendi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Derbent köyünde yangınlara karşı ilk müdahale ekip binası yenilenerek hizmete açıldı.

Yapılan tadilat ve onarımları biten ekip binasını ve arazöz ekibini Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil ziyaret ederek kazasız belasız yangınsız bir sezon geçirmelerini diledi. Ziyarette Tavşanlı İşletme Müdürü Serdar Aksu, İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri hazır bulundu.

Hizmete giren ilk müdahale ekip binası için kurban kesimi yapıldı. Derbent köyü muhtarı Mustafa Çakan ve köy sakinleri kurulan ekipten ve yenilenen ekip binasından memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi