Kaza, Tavşanlı-Tunçbilek karayolunun 7'nci kilometresindeki Ekmekçi Dede mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tunçbilek yönünden Tavşanlı istikametine seyreden K.A.C. yönetimindeki 26 ADD 495 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti.
Karşı yönden gelen R.Y. idaresindeki 06 GD 9647 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpışan otomobil, çarpmanın etkisiyle taklalar atarak yol kenarındaki boş araziye savruldu ve ters dönerek durabildi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü K.A.C. ile yolcular Y.T., D.A. ve A.T., Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yol temizliğinin tamamlanmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü.
Polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin inceleme başlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’de Yeni Parti’ye geçişte dananın kuyruğu bu hafta kopac…
Tarkan Demir
Okul bütçeleri neden yetersiz?
Kaan Özcan
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
YENİ Parti Erdoğan aleyhtarlığıyla ne kadar oy alır?
Kerem Akyıl
Nostaljiye ilgiliyiz!
Seval Erci
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy