Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kütahya Şubesi Başkanı Mehmet Acet ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayarak verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
Toplantıda, futbol antrenörlerinin kentte sporcu yetiştirme sürecine yaptığı katkılar ele alınırken, antrenörlerin çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik projeler ve kurumlar arası iş birliği fırsatları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Kahveci, Kütahya’daki antrenörlerin disiplinli çalışmaları ve güven veren uygulamalarının gençler için örnek teşkil ettiğini belirtti. Spor ahlakının ve futbol kültürünün gelişimine katkı sağlayan TÜFAD yönetimine teşekkür etti. Kurumlar arası iş birliğiyle şehrin spor alanında daha ileriye taşınacağına dikkat çekilen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki belediye başkanlarının Yeni Parti’ye geçiş stratej…
Tarkan Demir
Albayrak YENİ Parti’ye iyilik yapıyor
Kerem Akyıl
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Eskişehir’in altındaki gerçek: 1956’dan bugüne ne değişti?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy