Etkinlik Gediz ilçesinde Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Gediz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Program kapsamında Haymeana Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve orman teşkilatı personeli eşliğinde karaçam tohumlarını toprakla buluşturdu.
“Yeşil Vatan Benim Okulum Geleceğe Çare Faaliyetleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrencilere doğayı korumanın önemi anlatıldı. Yetkililer tarafından çocuklara ormanların insan ve çevre hayatındaki yeri, orman dostu olmanın gerekliliği ve orman yangınlarına karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgi verildi.
Orman teşkilatı yetkilileri, küçük yaşta verilen çevre ve doğa bilincinin gelecekte daha yeşil bir dünya için büyük önem taşıdığını belirtti. Benzer etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceği ifade edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
