Kütahya’Da 106 İhtiyaç Sahibi Aileye Yardım Kolisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da 106 İhtiyaç Sahibi Aileye Yardım Kolisi
A
a

Kütahya’Da 106 İhtiyaç Sahibi Aileye Yardım Kolisi

Sütiş Eskişehir
Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinde ’’NFK Tek Yürek, Paylaştıkça Bereketlenecek’’ adlı proje çerçevesinde öğretmen, öğrenci ve velilerden toplanan nakdi yardımlarla hazırlanan Ramazan kolileri 106 aileye ulaştırıldı.
Okul Müdürü Mehmet Ali Anatoprak, ’’NFK Tek Yürek, Paylaştıkça Bereketlenecek’’ adlı proje ile öğrencilerin Ramazan iklimini en iyi şekilde hissetmelerini sağlamak, yardımlaşma bilincini geliştirmek, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamalarının hedeflendiğini söyledi.
Müdür Anatoprak, “ Ramazan ayının ilk yarısında öğretmen, veli, öğrenci ve çevremizden projemize yapılan nakdi yardımlar toplandı. İhtiyaç listeleri belirlendi ve yardım kolileri için ince elenip sık dokunulan bir piyasa araştırması yapıldı. Oldukça iyi bir çalışma ve yardım toplama süreci yürütüldü. Ramazan kolilerinin 106 ihtiyaç sahibi hanelerle buluşturmaları sağlandı. Okulumuz öğrencilerinden başlanarak mahallemizde ve diğer mahallelerdeki ihtiyaç sahipleri belirlendi. Muhtarlıklarla irtibat kuruldu. Alınan koliler bir gün okulumuzda sergilendi. Ramazan kolileri ailelere ulaştırıldı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katkı sağladığı bu projede, proje yürütücüsü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz dağıtım çalışmasını bizzat gerçekleştirdiler” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi