Kütahya’Da “Fark Et Harekete Geç Değer Kat" İsimli Projenin Kapanış Şenliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da “Fark Et Harekete Geç Değer Kat" İsimli Projenin Kapanış Şenliği
A
a

Kütahya’Da “Fark Et Harekete Geç Değer Kat" İsimli Projenin Kapanış Şenliği

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Bahattin Çini Özel Eğitim Meslekokulu’nda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Engelsiz Hayat Topluluğu İşbirliği ile yürütülen ’Fark Et Harekete Geç Değer Kat ’ isimli projenin kapanış şenliği gerçekleştirildi.
"Kütahya’nın Değerleri" temalı duvar boyama çalışması ve matematik seferberliği çerçevesinde yapılan "Matematik Sokağı" etkinliğine katılan öğrencilere katılım belgesi verildi. Okul Müdürü Mehtap Kınalıbaş, yapılan proje ile öğrencilerin Kütahya’nın değerleri ile ilgili farkındalık kazanmasını amacladıklarını, ayrıca yapılan “Matematik Sokağı” ile bir özel eğitim okulu olarak matematik seferberliğine katıldıklarını ve etkinliğin öğrencilere üniversite öğrencileri ile etkileşim fırsatı vermesinin üniversite okumaya onları teşvik edeceğine inandığını, ayrıca özel öğrencilerin yapabildikleri ile görünür olmasının onların özgüvenlerini geliştirdiğini ifade etti.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, toplum olarak duyarlı olup öğrencilere fırsat verildiğinde çok güzel işler yapabileceklerine inandığını belirterek, herkesi engelsiz bir yaşam için paydaş olmaya davet etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi