Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, konferans, çalıştay ve sergilerden oluşan etkinliğe, kaligrafi ile tipografiye gönül veren Robert Christian Strauch, Elinor Aishah Holland, Mehmet Gözetlik, Sarp Sözdinler, Erman Yılmaz gibi ulusal ve uluslararası isimler konuk olarak katılacak.
AÜ Sinema Anadolu'da 7 Kasım Pazartesi günü saat 09.30'da düzenlenecek konferansla başlayacak etkinlik, aynı gün saat 17.00'de AÜ Çağdaş Sanatlar Müzesinde ulusal ve uluslararası 51 katılımcıyla gerçekleşen ''Yunus Emre'' temalı serginin izlenime sunulmasıyla devam edecek.
Etkinlik kapsamında 8 Kasım'da grafik tasarım alanında eğitim veren üniversitelerdeki öğrencilerin hazırladığı ''Yarının Ustaları'' sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.
Program, çalıştay, konferans ve sunumlarla devam edecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
