İtalya, İspanya Ve Polonya’Dan Gelen Proje Ortakları Müdür Başyiğit’İ Bilgilendirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İtalya, İspanya Ve Polonya’Dan Gelen Proje Ortakları Müdür Başyiğit’İ Bilgilendirdi
A
a

İtalya, İspanya Ve Polonya'dan Gelen Proje Ortakları Müdür Başyiğit’İ Bilgilendirdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) koordinatörlüğünde yürütülen "Digitally Improving Social and Emotional Skills of Primary School Teachers/ İlkokul Öğretmenlerinin Sosyal ve Duygusal Becerilerinin Dijital Olarak Geliştirilmesi" (DigiSEL PROJECT-2020-1-TR01-KA226-SCH-098576) isimli projenin İtalya, İspanya ve Polonya’dan gelen ortakları İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleşen görüşmede proje ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e bilgi verildi. Kendilerini Kütahya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Müdür Hasan Başyiğit, Kütahya hakkında konuklarına bilgi verdi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen "Digitally Improving Social and Emotional Skills of Primary School Teachers/ İlkokul Öğretmenlerinin Sosyal ve Duygusal Becerilerinin Dijital Olarak Geliştirilmesi" projesi ilkokul öğretmenlerini hem dijital, hem sosyal hem de duygusal olarak desteklemeyi hedefliyor.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi