Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler, protokol üyeleri tarafından evlerinde ziyaret edildi. Kaymakam Erkan Atam, Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kaan Nayman, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurcan Uçar, tek tek evleri dolaşarak ailelerin bayramlarını kutladı.
Ziyaret sırasında şehitler için Kur’an-ı Kerim okunurken, ailelerle sohbet edildi. Kaymakam Atam, ziyaretlerde şehit aileleri ve gazilerin devlet için en kıymetli değerler olduğunu vurguladı: “Şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkı ödenmez, aileleri bizlere emanet. Kapımız sonuna kadar açık.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret programı kapsamında protokol üyeleri, ilçedeki şehit mezarlarını da ziyaret ederek dualar okudu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlik, şehit aileleri ve gaziler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
Kerem Akyıl
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy