Koca “Devam” dedi 

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca takımı ligde tutamadıkları için camiadan özür dilediklerini belirterek, “Eskişehirspor Yönetimine talip olan isim ya da isimler çıksaydı seçim kararı alırdık. Ancak olmadığı için devam etme kararı aldık” dedi.

7 Haziran 2023 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca takımı ligde tutamadıkları için camiadan özür dilediklerini belirterek, “Eskişehirspor Yönetimine talip olan isim ya da isimler çıksaydı seçim kararı alırdık. Ancak olmadığı için devam etme kararı aldık” dedi.
Erkan Koca yönetimini, Mehmet Şimşek yönetiminin devamı olarak değerlendirmek lazım. Ben her iki yönetimin de ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Dolayısıyla özür dilemeyi gerektirecek bir kabahat yok. Elbette Koca yönetiminden daha iyisini bulmak mümkün. Ancak ortaya çıkıp, “Ben Eskişehirspor kulübüne tâlibim” diyen biri de yok. Dolayısıyla kulübün devam etmesi için mevcut yöneticilerimize ihtiyacımız var.
İnşallah seneye 3’üncü ligde devam ederiz. Bizimle asla uzlaşmayan Trabzon dosyası Zihni Çalışkan sayesinde kapandı. Geri kalan dosyalarda pazarlık etmek veya uzlaşmak mümkün. Yani transfer tahtasını açıp 3’üncü ligde kalıcı olacak bir takım yaratabiliriz.
 
Gelecek DEVA Partisi 
CHP’nin “Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu’nu kabul etme” şartı neticesinde “Bol kepçe” dağıttığı milletvekilleri CHP’den ayrılarak yeni bir TBMM grubu kurma hazırlığında.
Bilindiği gibi DEVA Partisi’nin Meclis’te 15 milletvekili bulunuyor. Yine AK Parti’den ayrılanların kurduğu Gelecek Partisi’nin de 10 milletvekili var. Ancak Meclis’te grup kurmak için en az 20 milletvekiline ihtiyaç var. Bu durumda en akıllıcası her iki partinin de milletvekillerini birleştirip 25 rakamına ulaşması ve TBMM’de grubu olan partiler arasına katılması.
Ancak Gelecek ve DEVA Partilerinin birleşip, “Gelecek Deva Partisi” gibi veya adı artık her ne olacaksa yeni bir parti kuracaklarını zannetmiyorum. Türkiye’de Genel Başkanlar ve etrafındaki kişiler, koltuk bırakmak pahasına yeni bir parti kurmaz. İki partinin birleşmesi demek iki genel başkandan en az birinin koltuğu terk etmesi demektir.
Ayrıca 81 ildeki il başkanlarının, sayısı belli olmayan ilçe başkanları ve yardımcılarının da en az yarısı koltuğu bırakmak zorunda kalacaktır. Ülkemizde böyle fedakarlıklar olmaz.
O yüzden yeni bir partinin kurulmasını değil de – muhtemelen – az vekili olan Gelecek Partisi’nin DEVA’ya katılmasını beklemek lazım. Küçük bir ihtimal, kağıt üzerinde yeni bir parti kurup, orada birleşmek de düşünülebilir.
Tabii aynı Gelecek ve DEVA partililerin, ileride yeniden “Bir yanlış anlaşılma olmuş. Aslında biz Reisimizi pek severiz” diyerek AK Parti ile anlaşması da olmayacak şey değildir.
Türkiye’de söz konusu koltuk ise, gerisi teferruattır…
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin ÖZKAN 7 Haziran 2023 12:18

Vah ki vah, 3.Ligde kalıcı olmak...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi