Eskişehir’e beklenen sıcaklar geliyor mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’e beklenen sıcaklar geliyor mu?
A
a

Eskişehir’de haftalardır etkili olan yoğun sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar güneşli günlere hasret kaldı. Eskişehir'de bu hafta sıcaklıklar artacak mı?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir' de hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre bugün Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, sıcaklığın ise 1 ila 3 derece artması bekleniyor.  Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskişehir’inde içinde bulunduğu bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece yükselmesi beklenen raporda, herhangi bir meteorolojik uyarı bulunmuyor. Yayımlanan rapora göre bugün Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 31 derece ile Mihalgazi, en düşük ise 20 derece ile Mihalıççık ilçesinde olması bekleniyor. 
  Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü yayımladığı raporda rüzgârın doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. 
                       
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi