Eskişehir'de yaz mevsimini bekleyenlere kötü haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yaz mevsimini bekleyenlere kötü haber!
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan günlük hava tahminine göre Eskişehir’de yer yer kuvvetli yağış olması bekleniyor.   

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan günlük hava tahminine göre Eskişehir’de yer yer kuvvetli yağış olması bekleniyor.  Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik illeri için hazırlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde yağışların devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, ani sel, su baskını, heyelan riski, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına karşı uyarılarda bulundu. Kuvvetli yağış esnasında yaşanabilecek olumsuzluklara ve ulaşımda aksamalara karşı da dikkatli olunması gerektiği belirtildi. 

Eskişehir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 21 derece olması beklenirken, öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış kentte etkisini gösterecek. 2 Haziran Cuma günü ise, en yüksek hava sıcaklığının 24 derece olması tahmin edilirken, gök gürültülü sağanak  yağış yine öğle saatlerinde etkili olacak. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi