Eskişehir'de yağmur geri dönüyor! Hafta sonu planı olanlar dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yağmur geri dönüyor! Hafta sonu planı olanlar dikkat!
A
a

Eskişehir'de son günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerine yaklaşmışken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağış uyarısı yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, bugün Eskişehir ve çevre illerde parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu bir havanın hâkim olması bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde sağanak ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, sıcaklıkta önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ayrıca raporda yapılan uyarıya göre, yağış beklenen sahada yer seviyesi ile yüksek atmosferdeki sıcaklık farkından dolayı yağışların bütün sahada değil, yerel olacağı beklendiğinden bazı noktalarda kısa süreli etkili olabileceği belirtildi. Meteorolojik veriler göre bugün Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 34 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde olması beklenirken, en düşük ise 25 derece ile Mihalıççık ve Han ilçelerinde olması bekleniyor. 

HAFTA SONU PLANI OLANLAR DİKKAT!

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yayımladığı raporda rüzgârın ise güney ve batı yönlerden, Bursa'nın kıyı kesimlerinin kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği tahmininde bulundu. 
Eskişehir'de  17 Haziran Cumartesi günü için en yüksek hava sıcaklığının 25 derece olması beklenirken,öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili olacak. 17 Haziran Pazar günü ise en yüksek hava sıcaklığının 21 derece olması beklenirken, gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren yine sağanak yağış kentte etkisini gösterecek.
                                   
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi