Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 18. sezonun açılışını yapan orkestranın, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sanat Galerisi'nde beğeniye sunulan sergisinde, bugüne kadar verilen önemli konserlerin afişleri yer aldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Senfoni Orkestrası ile gurur duyduklarını bildirdi.
Orkestranın 2001 yılında kurulduğunu belirten Adar, "Bin 100'ün üzerinde konsere imza atan Senfoni Orkestrası, 650 binin üzerinde sanatsevere ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. Her yıl Eskişehirli sanatseverlerin ilgisinin artıyor olması da bu ekibin sanata büyük bir sevgiyle bağlı olduğunun ispatıdır." ifadesini kullandı.
Adar, açılan sergide Senfoni Orkestrası'nın konser afişleri ile tarihi bir yolculuğa çıkıldığını belirterek, şunları kaydetti:
"Ben sanatsever bir Eskişehirli olarak hem Senfoni Orkestrası sanatçılarına hem de bu afişlerde emeği olan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Sanata ve sanatçıya değer veren Yılmaz Büyükerşen, göreve gelir gelmez Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatroları'na ağırlık vermiştir."
Sergi, 30 Eylül'e kadar Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
