Başkan Işık: "Yedigöller’İn Yüzde 80’İ Tamam"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Işık: "Yedigöller’İn Yüzde 80’İ Tamam"
A
a

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, İmalatların Tüm Hızıyla Sürdüğü Yedigöller'i Ziyaret Eden Vali Ali Çelik’İ Bilgilendirdi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, imalatların tüm hızıyla sürdüğü Yedigöller’i ziyaret eden Vali Ali Çelik’i bilgilendirdi.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şehri hak ettiği değere ulaştırmada en önemli projelerden birisi olan ve imalatların tüm hızıyla sürdüğü Yedigöller Alanı’ndaki çalışmalar hakkında Vali Ali Çelik’i bilgilendirdi. İmalatların yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Başkanı Işık, çalışmaların 255 bin metrekare alanda devam ettiğini ifade etti.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Başkanı Işık’tan projenin detaylarını alan Vali Çelik, yeni bir cazibe merkezi olacak Yedigöller Alanı’nın şehre değer katacağını vurgulayarak hayırlı olmasını temenni etti.
Yedigöller’deki incelemelerin ardından Frig Çevre ve Medeniyet Tanıtım Merkezi’ni ziyaret eden Vali Çelik ve Başkanı Işık, yapay zekâ ile hazırlanan, Kütahya’mızın tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan dünya çapında iki ödüllü 3D mapping gösterimini izledi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi