Geçtiğimiz yıllarda bölgede yaşanan heyelan riskinin ardından Karayolları ekipleri tarafından Kapaklı mevkiinde geniş çaplı çalışma yapılmış, yamaçta beton tahkimatı uygulanmıştı. Ancak son dönemde etkili olan yağışlar ve zemin hareketleri sonrası istinat duvarlarında derin çatlakların oluştuğu görüldü.

Bölgedeki beton bloklarla birlikte toprak zeminin de kara yoluna doğru kaymaya başladığı gözlendi. Özellikle yoğun kullanılan güzergâhta yaşanan hareketlilik, sürücüler açısından risk oluşturuyor.
Bolvadin’i Emirdağ ve Çay ilçelerine bağlayan yolun bölgedeki en yoğun ulaşım hatlarından biri olduğu belirtilirken, gece saatlerinde oluşabilecek olası heyelan tehlikesinin trafik güvenliği açısından ciddi risk taşıdığı ifade ediliyor. Tonlarca ağırlıktaki beton blokların yola savrulma ihtimali ise vatandaşları endişelendiriyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’de trafiğin azalmasını beklemek hayal!
Tarkan Demir
Sivrihisar’da büyük dönüşüm
Kerem Akyıl
Sanayi bölgesindeki eski yapılar için uyarı!
Kaan Özcan
Susuz bir hayat düşünülemez…
Seval Erci
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
