Afyonkarahisar’da 26 Temmuz 2025 Cumartesi günü bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesis bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, kent merkezinde Dörtyol ve Sadıkbey mahallelerinin belirli sokaklarında sabah 09:00 ile 16:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacak.
Bayat ilçesine bağlı Eskigömü Köyü ve çevresinde de aynı gün 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Sinanpaşa ilçesinde ise Karacaören Köyü’nün bazı bölgelerinde sabah 09:00’dan akşam 16:00’ya kadar planlı kesinti olacak.
Yetkililer, çalışmaların erken tamamlanması durumunda elektrik enerjisinin ilan edilen saatten önce verilebileceğini bildirdi. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri almaları öneriliyor.










Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
