Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde epilepsi hastası 38 yaşındaki Hasan Elmas’tan dünden bu yana haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine arama çalışmaları başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Hasan Elmas dün öğle saatlerinden itibaren kayboldu. Kendisinden haber alamayan ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan ihbar sonrası emniyet ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışmalarına başladı.
Kayıp şahsın üzerinde siyah-kırmızı çizgili eşofman üstü, lacivert pantolon ve beyaz spor ayakkabı bulunduğu belirtildi. Ailesi, Hasan Elmas’ın epilepsi hastası olduğunu ve hayatından endişe ettiklerini ifade ederek, gören ya da yerini bilenlerin en kısa sürede güvenlik güçlerine bilgi vermesini istedi.
Yetkililer ise vatandaşlara çağrıda bulunarak, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ya da en yakın emniyet birimine bilgi verilmesini istedi.
Arama çalışmaları bölgede devam ediyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Yeni Parti ile Eskişehir’de değişecek siyasi denklem!
Tarkan Demir
Butlancılar birbirine girdi
Kerem Akyıl
Biz ne yiyoruz?
Kaan Özcan
Öğrenci kentiyiz!
Seval Erci
Gençliğin yakıştığı şehir
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy