Yücel İldiz: Hepimizi dumur etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz: Hepimizi dumur etti
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, Balıkesir deplasmanı için "Şidettle puanla dönmeliyiz" diye konuşurken Sinan Özeçoğlu ve yönetimin istifa kararına ise "Hepimizi dumur etti" dedi.

Sütiş Eskişehir

Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yücel İldiz, Balıkesir deplasmanı için "Şidettle puanla dönmeliyiz" diye konuşurken Sinan Özeçoğlu ve yönetimin istifa kararına ise "Hepimizi dumur etti" dedi.

Yücel İldiz'in açıklamaları şöyle:

Balıkesir deplasmanı

"Gerçekten son haftalarda futbol olarak çok üzerine kattık, sizler de farkındasınızdır. Özellikle son içerde oynadığımız müsabakada maçın skoru ile oynadığımız oyun doğru orantılı değildi. Ama futbolda var böyle şeyler. Bu nedenle puan silinmesiyle beraber ve Eskişehirspor’un şu anda içinde bulunduğu durumdan dolayı hakikaten sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bütün bunlardan etkilenmeden oyuncu arkadaşlarımızı elimizden geldiğince en iyi şekilde çalıştırmaya çalışıyoruz. Balıkesir deplasmanı zor bir deplasman. Bu güne kadar bu sezon sahalarında beraberlikleri var ama mağlubiyetleri yok. Ve de iyi bir takım Balıkesir. Ancak biz de iyi takımız. Eskişehirspor’un bu sıkıntılı günlerinde deplasman da olsa içerde de olsa her maçı puan, puanlarla kapatmak zorundayız. Balıkesir’e umutlu gidiyoruz açıkçası, iyi bir mücadele vereceğimiz inancı içerisindeyim. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ama hiç kolay bir maç oynamayacağımız gerçeği var. Şiddetle puana ihtiyacımız var inşallah puanla döneriz oradan. 

Hepimizi dumur etti

Biz de biliyorsunuz buraya yeni geldik. Sayın Başkan ile uzun uzun konuşarak, uzun vadeli yaptığımız ciddi plan projeler vardı. Birden bire böyle bir şey hepimizi sıkıntıya soktu. Bu nedenle ben teknik adam olarak şunu söyleyebilirim, çok net bir şekilde sayın başkana ve yönetime çok ciddi şekilde destek çıkılması lazım. Tüm Eskişehirliler ve seçilmişler, atanmışlar, herkesin yardımcı olması lazım. Çünkü gerçekten çok değerli bir başkan var. Bu konuda şiddetle başkana yardımcı olunması lazım. Yoksa Eskişehirspor için çok kaoslu günler başlar, bu da hiç iyi bir şey olmaz. Biz ekip olarak geldik sayın başkan ile düşünce birlikteliğimiz oluştu. Başkan ile uzun vadede ne yapacağımız konuşuldu. Birden bire böyle bir şey hepimizi dumur etti açıkcası. Umarım bu kısa sürede çözülür.

Milli Takım'ın durumu

Türk futbolu yeniden bir yapılanma içine girmek zorunda. Bu anlamda yeni nesiller yaratabilmek için gerçekten çok ciddi çalışmalar gerekir. Bunun şahıslarla, Lucescu ile yerli yabancı hoca ile alakası yok. Biz günlük geçici pansumanlar yapıyoruz, bu çok yanlış bir şey. Hatırlayınız bundan 15 sene önce Almanya “Olmuyor” dedi, bütün futbol eğitimini değiştirdi. Altyapıya önem vererek baştan başladı daha sonra Mesut’lar, Khedira’lar vs yeni takım yarattılar ve Dünya, Avrupa şampiyonluğuna ulaştılar. Biz de kendi ekolümüzü yaratmak zorundayız. Kendimizi böyle dev aynasında görmeden hakikaten ciddi bir şekilde yeniden yapılanma içerisine girersek Türk futbolu üzerine katarak birşeyler yapar. Köklü bir değişim gerekiyor. Yabancı oyuncu mezarlığı olmaması lazım."


İLGİLİ HABERLER:

Bu yönetim gibi beş yönetimi birleştirsek şansı zor...

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Raykentli 17 Kasım 2017 22:01

Kayacan'a verdiğin şansın yarısını Gökhan Siverek'e tanısaydınız şu an kaleci sorununu çözmüş olacaktı bu takım birde bütün topları Erkan Zengin ile buluşturmak dan vaz geçerek takım oyununa dönsek Erkan'ı arasıra dinlendirip 2. Yarılarda oyuna dahil ederek rakip takımların oyun düzenlerini bozsak nasıl olur

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi