Trafik yoğunluğunu en aza indirecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Trafik yoğunluğunu en aza indirecek
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Harun Karacan inşaatı devam eden yeni yatırımların bağlantı yollarını yerinde inceledi.

Sütiş Eskişehir
71 Evler ve Şehir Hastanesi köprülü kavşağını yerinde inceleyen Karacan, burada Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından süreçle ilgili bilgi aldı.


Karacan, “Şehir Hastanemiz çevresinde oluşabilecek trafik yoğunluğunu en aza indirebilmek için ve vatandaşlarımızın konforlu bir yolculuk yapabilmesi için buraya köprülü kavşak çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu kavşak en kısa sürede faaliyete geçecek. Hedef, ana trafiği yeni yıla kadar üstten vermek. ” şeklinde konuştu.


Ayrıca, Eskişehir Sarıcakaya il yolunda incelemeler yapan ve çalışmalar hakkında Karayolları yetkililerinden bilgi alan Karacan, “görüyorum ki bölünmüş yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor, 2.2km’si biten yol çok güzel olmuş, Eskişehirli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
heyykellciii 11 Kasım 2017 18:40

ya ne gerek var zaten akp bir şey yapmıyor diyecekler.Heykelleri alkışlayın gitsin.Geçitlerde manevra yapan trenleri hatırlayan varmı.?Sizin yıkıverdığiniz istasyon köprüsünün olduğu yere iki kaldırımı iki yılda zor yaptılar.Yalnız haklarını teslim edelim hemen saksıyla çiçek koyuyorlar ve birinciliği kimseye kaptırmıyorlar.....!

10 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi