TFF duyurdu: Çilimli Belediyespor - Eskişehirspor maçının tarihi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF duyurdu: Çilimli Belediyespor - Eskişehirspor maçının tarihi...
A
a

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yolunda mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Polatlı Belediyespor karşısında şok bir yenilgi alan Es Es bu hafta Çilimli Belediyespor deplasmanına gidecek. Bu zorlu maçın günü TFF tarafından değiştirildi.

Sütiş Eskişehir
Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehirspor ligde yenilgisiz liderken geçtiğimiz hafta Polatlı Belediyespor'a yenilerek büyük bir şok yaşadı. Henüz ilk saniyelerde Barış Memiş'in tarihe geçen golü ile 1-0'ı yakalayan Es Es kötü futbolu ile rakibine 3-1'lik skor ile boyun eğmiş ve namağlup ünvanını kaybetmişti. Kırmızı Şimşekler bu mağlubiyeti hemen unutturmak istiyorlar ama rakip de ligin bir başka dişli ekibi Çilimli Belediyespor. Çilimli bu hafta sahasında Kırşehir Gençlikspor'u 5-1 ile geçerek 23 puanla ligde 3.lük koltuğuna yerleşti ve lider Eskişehirspor ile farkı 2'ye düşürdü.

Çilimli Belediyespor - Eskişehirspor maçı ne zaman?

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 12’nci hafta maçlarının tamamı TFF tarafından 30 Aralık Cumartesi gününe alındı. Daha önce açıklanan programda 31 Aralık Pazar günü oynanacağı belirtiliyordu. Yılbaşı nedeniyle böyle bir değişiklik oldu. Es Es, 12’nci haftada 30 Aralık Cumartesi günü 14.00’te deplasmanda Çilimli ile karşılaşacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi