TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcimiz zorlu sınava çıkacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcimiz zorlu sınava çıkacak!
A
a

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, 20. haftada grubun güçlü ekiplerinden Turgutluspor'u ağırlayacak. Kritik karşılaşma yarın saat 14.00'te ESOGÜ Stadı'nda gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, 20. haftada grubun iddialı takımlarından Turgutluspor’u konuk edecek. Kritik maç yarın saat 14.00’te ESOGÜ Stadı’nda oynanacakken takım sezonun ilk devresinde 1 puan aldığı rakibine karşı bu sefer galibiyet istiyor. 

Rakip iddialı

İlimizi TFF 3. Lig 2. Grup’ta temsil eden Anadolu Üniversitesi, topladığı 28 puanla 6. sırada ve Play-Off potasında yer alıyor. Ligde son olarak deplasmanda Pazarspor’u devirerek moral tazeleyen üniversite ekibi, 20. haftada ise grubun iddialı takımlarından olan Turgutluspor’u konuk edecek. 

Zirveye yakınlar

Üniversite temsilcisinin bu haftaki rakibi Turgutluspor, topladığı 36 puanla, lider Batman’ın 2 puan gerisinde 2. basamakta kendine yer edinmiş durumda. Şampiyonluk hedefleyen Turgutluspor geçtiğimiz hafta, yine şampiyonluk hedefleyen takımlardan olan Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etmişti. 

İlk maç berabere

Anadolu Üniversitesi ile Turgutluspor, sezonu ilk yarısında Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda kozlarını paylaşmış ve müsabaka 0-0 eşitlikle bitmişti. Temsilcimiz yarın oynanacak olan mücadelede bu kez 3 puanı alarak haftayı moralli kapatmak istiyor. Zorlu mücadele yarın saat 14.00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Stadı’nda oynanacak. 

Maçı Özbek yönetecek  

Yarın saat 14.00’te Osmangazi Üniversitesi Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Van Bölgesi Hakemi Muhammed Selim Özbek yönetecek. Özbek’in yardımcıları Sezgin Altun ve Mehmet Özer olacakken dördüncü hakem olarak ise Muhammet Kantaroğlu görev yapacak. 

Emre ve Umut yok 

Anadolu Üniversitesi’nin başarılı futbolcularından olan Metin Emre Karaal, yarın oynanacak olan Turgutluspor maçında oynayamayacak. Karaal, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Pazarspor maçının 45+2’nci dakikasında sarı kart görmüştü. 4 sarı karta ulaşan Karaal, cezasından dolayı yarınki maçta süre alamayacak. Öte yandan takımın tecrübeli isimlerinden olan Umut Akpınar ise sportif sakatlığı sebebiyle sahalardan 2 hafta uzak kalacak
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi