Sürücülere indirim müjdesi: İşte Eskişehir'deki yeni akaryakıt fiyatları...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sürücülere indirim müjdesi: İşte Eskişehir'deki yeni akaryakıt fiyatları...
A
a

Akaryakıt sektöründen gelen bilgilere göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında 1 lira 17 kuruşluk bir indirim gerçekleşecek. Benzinde ise herhangi bir fiyat değişikliği olmayacak. İşte gelecek indirimle beraber Eskişehir'deki yeni akaryakıt fiyatları...

Sütiş Eskişehir

Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorin fiyatında 1 lira 17 kuruşluk bir indirim gerçekleşecek. Ancak benzinde herhangi bir fiyat değişikliği olmayacak.

Petrol fiyatlarında son dönemde gözlenen düşüş, motorin fiyatlarına yapılan bu indirimin temel sebebi olarak gösteriliyor.

Peki Yeni Fiyatlar Nasıl Olacak?

Gece yarısından itibaren uygulanacak olan bu indirimle birlikte, motorinin litre fiyatı İstanbul'da yaklaşık olarak 40,99 TL'ye, Ankara'da 41,88 TL'ye, İzmir'de 42,13 TL'ye, Eskişehir'de ise 42.08 TL'ye kadar düşecek.

Benzinin litre fiyatı ise İstanbul'da yaklaşık olarak 43,62 TL, Ankara'da 44,47 TL, İzmir'de ise 44,71 TL, Eskişehir'de de 44.69 TL olarak sabit kalacak.

 

Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi