Selçuk Geçer'den kritik uyarı: Oraya yatırırsanız paranız yanar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Selçuk Geçer'den kritik uyarı: Oraya yatırırsanız paranız yanar!
A
a

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kripto piyasalarına ilişkin kritik bir uyarıda bulundu. Geçer, özellikle Spot Bitcoin ETF'ine yapılan yatırımlara dikkat çekerek, "Oraya yatırım yapanın parası cayır cayır yanacak" ifadesini kullandı.

Sütiş Eskişehir

Bitcoin'in 12 Ekim'de 26 bin dolar seviyelerinde olduğunu hatırlatan Geçer, şu anda ise 44 bin seviyelerinde işlem gördüğünü belirtti. Bu değer artışının yatırımcıları çektiği bir dönemde, Geçer'in uyarıları önem kazandı.

Spot Bitcoin ETF'nin, Bitcoin'in spot piyasasındaki anlık fiyat değişikliklerinden faydalanmaya olanak tanıyan bir borsa yatırım fonu olduğunu açıklayan Geçer, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) ETF başvuruları için en yakın son tarihin 10 Ocak 2024 olduğunu ve bu tarihten önce bir karar alınabileceğini belirtti. Onaylanması durumunda Bitcoin üzerinde büyük yükselişler beklendiğine işaret etti.

Geçer, mevcut durumda kripto alımlarının riskli olabileceğini ifade ederek, "Ocak 10'da spot ETF'ler konusunda izin verilirse Bitcoin'i 50 bin dolarda alın. Şu anda her şey biraz bulanık görünüyor. Bir şeyler netleştiğinde alım yapmak daha mantıklı olacaktır. Kısacası, FED'den faiz indirim sinyali geldi ve spot ETF'lerde ilgili karar olumlu çıkarsa, bugün 40 dolardan almadığınızı, gidin 60 dolardan alın." şeklinde uyarılarda bulundu.

SPOT BİTCOİN NEDİR?

“Spot Bitcoin ETF" Bitcoin'in spot (anlık teslimat) piyasasındaki fiyat değişikliklerinden faydalanmaya olanak tanıyan bir borsa yatırım fonu olarak biliniyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi