Oryantiring Turnuvasında Sandıklı Dereceye Girdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Oryantiring Turnuvasında Sandıklı Dereceye Girdi
A
a

Afyonkarahisar İl Gençlik Ve Spor Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Turnuvada Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencileri 2 Farklı Kategoride Birincilik Ve Dördüncülük Aldı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri 2 farklı kategoride birincilik ve dördüncülük aldı.
Afyonkarahisar İl Gençlik Ve Spor Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Kent Ormanında 8 takım ve 76 öğrencinin katılımıyla Oryantiring Turnuvası düzenlendi. Turnuvada Bireysel A Kategorisinde Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden Alihan Özbağ birinci, B kategorisinde Süleyman Çelik dördüncü oldu. Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu takımların katıldığı turnuvada A ve B kategorilerinde il üçüncüsü oldu.
Okul takımı ve öğrencileri toplam 2 kategoride Ferdi ve Takım olarak 8 sporcuyla katıldığı turnuvada 1 altın, 9 bronz madalya ve 2 kupa kazanırken, Afyonkarahisar’ı temsil etmek için Türkiye Bölge Finallerine katılacak.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi