Ofoedu'dan kötü haber! Sakatlığı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ofoedu'dan kötü haber! Sakatlığı...
A
a

Adana Demirspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve maçta yokluğu oldukça hissedilen Ofoedu'nun Erzurumspor maçında da oynayamayacağı açıklandı.

Sütiş Eskişehir

Ofoedu’nun sakatlığı sürüyor

Manisaspor ile oynanan maçın devre arasında geçirdiği sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Chico Ofoedu, Milli ara sonrası Adana Demirspor ile oynanan TFF 1. Lig 8’inci hafta maçında forma giyemedi. Arka adalesinde sakatlığı devam eden Nijeryalı kanat oyuncusu, dünkü antrenmanda yer almadı. Kulüp Doktoru Barış Kurtgöz’ün verdiği bilgiye göre Ofoedu, Erzurumspor maçında da forma giyemeyecek.

Ofoedu'nun ligin 10.haftasında deplasmanda oynanacak olan Altınordu maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Takımdan ayrı çalışan Ofoedu’nun durumu hafta içi netlik kazanacak.

Akaminko'da sorun yok
Akaminko kalemizde gördüğümüz üçüncü golde ağlara giden topu çıkarmak için yaptığı müdahalede ayağını kale direğine çarptı… Sakatlık geçiren oyuncu devam edemedi. Yerine Aykut Akgün oyuna dahil oldu. Akaminko’nun durumunun iyi olduğu ve Erzurum maçında forma giyebileceği öğrenildi… 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi