O isimler de Eskişehirspor'u locadan izledi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç O isimler de Eskişehirspor'u locadan izledi!
A
a

Eskişehirspor'un Alaplı Belediyesi’ni 1-0 yenerek liderliğini perçinlediği önemli karşılaşmayı Eskişehir Atatürk Stadı'nın locasından önemli isimler takip etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, sahasında Alaplı Belediyespor’u yenerken maç sonunda Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda büyük bir sevinç yaşandı. Futbolcular soyunma odasına girmeden önce protokoldeki yönetimle 3 puanı kutladı. Yönetim kurulu alınan 3 puan sonrası büyük bir sevinç yaşadı. 

Eskişehirspor'u yalnız bırakmadılar


Eskişehirspor-Alaplı Belediyespor mücadelesini Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu da izledi.
Vali Aksoy ve Hatipoğlu, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Siyah Kırmızılı yöneticiler ile birlikte mücadeleyi protokol tribününden takip
etti.

Eskişehirsporlu taraftarlar yine farkını gösterdi


Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleye taraftarın ilgisi fazlaydı. Arma aşıkları maçın ilk dakikasından son düdüğüne kadar tezahüratlarda bulundu. Öte yandan Bando Es Es’in çaldığı marşlar ile coşan taraftarlar son düdüğün ardından alınan galibiyeti Kırmızı Şimşeklerle birlikte kutladı. Eskişehirspor taraftarı, yine farkını ortaya koyarak herkesi kendine hayran bıraktı.

ES TV’de canlı yayınlandı!

Eskişehirspor’un en büyük destekçilerinden olan ES TV mücadeleyi, Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener'in katkıları ile canlı yayınladı. Karşılaşmayı Ahmet Deniz Canoruç anlatırken kameranın başında Mustafa Dizman görev yaptı. Aytaç Ersoy ise Yenigün, Sonhaber ve Anadolu gazeteleri için mücadeleyi fotoğraflandırdı.
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emirdagli 4 Aralık 2023 17:30

Ah..SECIM.vah SECIM.. sen neymissin sen...ESES.I CIKARTINDA SONRA OYU DUSUNURUZ..

1 6 Cevap Yaz
Nail Akbulut 4 Aralık 2023 13:28

Seçim yaklaştığı için yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladılar. Şimdiye kadar neredeydiniz?

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi