Naci Görür'den korkutan deprem uyarısı: Bu illere dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Naci Görür'den korkutan deprem uyarısı: Bu illere dikkat!
A
a

Malatya'da artçı depremler devam ediyor. Son depremin büyüklüğü 4.7 olarak ölçüldü ve Malatya'nın yanı sıra Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Elazığ illerinde de hissedildi. Prof. Dr. Naci Görür de Twitter hesabında yaptığı paylaşımda önemli ve dikkate alınması gereken uyarılarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Malatya'da son yaşanan depremin büyüklüğü 4,5 olarak ölçüldü ve artçı sarsıntılar neredeyse her gün hissedilmeye devam ediyor.

VATANDAŞLAR DİKKATLİ OLSUN!

Jeoloji uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Malatya Küçüklü-Doğanşehir bölgesinde meydana gelen sığ bir depreme dikkat çekerek, Doğanşehir-Sürgü faylarının etkileşim bölgelerinde gerçekleşen 4,7 büyüklüğündeki sarsıntının önemine vurgu yaptı. Fay zonlarındaki stres transferi nedeniyle küçük çaplı depremlerin zaman zaman meydana gelebileceğini belirten Görür, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

 

Kandilli Rasathanesi, AFAD'dan farklı olarak depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıkladı. Bu deprem, Malatya'nın yanı sıra Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Elazığ illerinde de hissedildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi