Zor virajlardan biri. Karabükspor twitter.com/Cannoruc

Normal 0 <w:HyphenationZ

7 Mart 2013 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor zirve iddiasından uzak kalmış görünsek de bu ligin karmaşık halini ortayken kesin konuşmak yersiz ve anlamsız oluyor. Takımların formsuzlukları ve inişli çıkışlı performansları lig sıralamasını bir anda alt üst etti. Eskişehirspor’a baktığımızda ise kadro kalitesinin iyi bir seviyede oluşu ancak oyuncuların inişli çıkışlı performansları, ligde şuan istemediğimiz konumda bulunamayışımız da en önemli etken.

                                                           ***

Galatasaray ile oynanan maçta takımdaki hırsın, arzunun, istediğin yani kısacası galibiyet için en başlı etkenleri sahaya yansıtan bir Eskişehirspor izledik. Oradaki şansızlıklara değinmeden, bu gösterilen etkenleri şimdi de hafta sonu oynayacağımız Karabükspor maçında gösterebilecek miyiz? Çünkü, inişli çıkışlı bir grafik çizen oyuncuların oynanacak olan Karabükspor maçında nasıl bir performans sergileyecek olması merak konusu.  İstenilen oyunu, hırsı ve azmi sahaya yansıtan bir Eskişehirspor, ligdeki en zorlu virajlardan biri olan Karabükspor karşısında sergilerse galibiyet içten bile değil.        

                                                           ***

Sürprizlerle dolu olan bir ligde sürpriz bir takım olan Karabük, zor bir takım görünse de kimsenin beklemediği skorlar alan bir ekip. Zaman zaman muhteşem oynayan hatta G. Saray, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi ekipler karşısında farklı galibiyet alan, ancak dengi olmayan takımlara puan kaybeden Karabükspor, şuan için kapalı kutu konumunda. Maçın 90 dakikasında bir anda patlama yapan Lua Lua, Ahmet İlhan, Shelton ve İlhan Parlak gibi tehlikeli ayaklara sahip olan Karabükspor’a dikkat edilmesi gerekiyor.

Her iki teknik adamda tehlikelere dikkat edecekti. Ancak bu maçta hemen hemen bir birine benzeyen özelliklere sahip olan iki takımın mücadelesine izleyeceğiz. İnişli çıkışlı performans sergileyen oyunculara, maçın her dakikasında tehlikeli ayaklara, defans hattında şuan için sıkıntıya sahip olan iki takımın kıran kırana geçeceği bir maç olacak. Ne Eskişehirspor için ne de Karabükspor için çıkan sonuç hiç kimseyi şaşırtmasın. Çünkü ortada olan bir maç bizi bekliyor.

                                              

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi