Prof.Dr. Alper Çabuk

Yüreklerimize Emanet

Prof. Dr. Alper Çabuk yazdı

16 Temmuz 2018 09:27
A
a
Sütiş Eskişehir
Dün, 15 Temmuz 2016'da milletimize, seçilmiş hükümete ve Cumhurbaşkanımıza yönelik menfur darbe girişiminin ikinci yıldönümüydü. Bu hain girişim Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine meydanlara inen aziz milletimizin  tanklara, uçakları ve silahlara karşı göğsünü siper ederek devletini savunmasıyla bastırıldı. 15 Temmuz gecesi milletin iradesini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi, "egemenliğin kayıtsız şartsız milletin" olduğunu hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadılar, milletin gücünü...  Milletin gücüyle bastırılan bu kalkışma, müthiş, eşsiz bir direniş destanı olarak tarihe geçti. 

Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini hedef alan Fetullahçı Terör Örgütünün hain girişimine karşı, Türk bayraklarıyla cadde ve sokaklara çıkıp meydanları doldurarak darbecilere karşı koyan vatandaşlar, bu kez dün hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde ülke genelinde meydanları doldurarak 15 Temmuz şehitlerimizi andı.

Toprağa değil, yüreklerimize emanet edilen, bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.
Yüreği vatan aşkı ile dolanların, vatan, demokrasi ve hürriyet ortak paydasında buluşanların 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Günü kutlu olsun.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi