Yolun başı

11 Ekim 2016 09:25
A
a
Sütiş Eskişehir
Rehavet başarısızlık getirir. Şampiyonluğu hedefleyerek sezona başlayan Nesine.com Eskişehir Basket Sakarya’da hüsrana uğradı. Rakibin kalıplı uzunları ve yabancılarının da katkısı ile takımımız üzerinde baskıyı rahat kuran Sakarya B.B. takımı haklı bir galibiyet aldı.
Sakarya spor salonu, Spor Toto teşkilatının Türkiye genelinde yaptığı tek tip salonlardan.  Seyici salonun tamamını doldurmuştu. Ayakta ve merdiven boşluklarında da izleyenler çoktu. Taşkınlık da yapmadılar, saha içine atılan herhangi bir madde de olmadı. Bu salonda, gösterdikleri mücadele ile Sakarya maç kaybetmez.
Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Spor Salonu çok büyük. Sahaya tribünler de uzak kalıyor. Bir de takım yeterince taraftar ile desteklenmeyip, gelenler de izleyici konumda kalınca ne yazık ki saha avantajı kullanamıyoruz.
Sezon başı sohbetlerimizde söylemiştik. İşimiz zor. Çok çalışmalı ve savunma yapmalıyız. Yalnızca sayı atarak maç kazanılmıyor. Bu maçta gördük ki sayı da atmakta zorlanıyoruz. O zaman önce az sayı yemenin ve savunmayı oturtmanın çalışmasını yapmak zorundayız.
Rakiplerimizden iddaalı olanlar var. Yeni transferlerle daha da güçlenebilirler. Biz de takımımızın tamamını kullanamıyoruz. Hazır olmayan ya da katkı veremeyenler çok da rahat olmasınlar… Sayın Sinan Özeçoğlu takımı yalnız bırakmayarak Sakarya’da maçı izledi. Hiç de memnun değildi. Maçın koptuğu son bölümde de yerini terk etti.
Sezon başı. Her türlü önlem alınabilir. Alınacağına da eminim. Kaybedilmiş bir şey de yok. Ligi ilk sekiz içinde bitiren tüm takımların süper lige terfi şansı var. Biz kesinlikle ilk sekizde yer alacağız.
Bu hafta kendi sahamızda Akhisar Belediye ile oynayacağız. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Büyük bir özveri ile oluşturulan takımımıza sahip çıkalım…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi