Yol Arkadaşım 2: Renkli macera

Hilal Köver yazdı

14 Ekim 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Yol Arkadaşım 2 filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, filmin galası için Özdilek Alışveriş Merkezi’ne geldi. Ünlü oyunculara Eskişehirlilerin de ilgisi büyük oldu. Alışveriş merkezini hınca hınç dolduran vatandaşların Koç ve Büyükak’ı heyecanla bekleyişi görülmeye değerdi. Bu hafta sizlere benim de bulunduğum gala gecesiyle ilgili tüm detayları aktaracağım.

Ülkenin daha çok BKM Mutfak Ekibiyle tanıdığı iki renkli karakter Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak. O dönem BKM Mutfak’taki neredeyse her skeç, her espri günlük yaşantımızda bile karşımıza çıkar olmuştu. Diğer ekip oyuncularından belki de samimi oluşlarıyla sıyrılarak birçok farklı projede bulunan Koç ve Büyükak, beyazperdede de kendilerini gösterdi. İkili gidecekleri nokta aynı olan Onur ve Şeref’in yol boyunca başından geçen olayları ele aldığı Yol Arkadaşım filmini çekti. Film, ülkemiz için başarılı diyebileceğimiz 2 milyonluk izlenme rakamına imza attı. Devam filmi de sevenleri tarafından merakla bekleniyordu. O gün geldi çattı ve 12 Ekim’de Yol Arkadaşım 2 vizyona girdi. Özdilek Alışveriş Merkezi’nde de galası yapılan Yol Arkadaşım 2’ye Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Bir tane bile satılmayan biletin kalmadığı galaya Koç ve Büyükak’ın sözleri damga vurdu.

ESKİŞEHİR’İN UĞRUNA İNANIYORUZ
Filmin gösterimi öncesi açıklamalarda bulunan ikili, Eskişehir’e daha önce çok kez geldiğini ve şehri çok beğendiklerini kaydetti. Koç, “Biz Eskişehir’e binlerce kez geldik. Şahane reaksiyonlar aldık geçen sene, bu sene de aynı reaksiyonları almaya geldik aslında. Eskişehir’in uğruna inanıyoruz. Gişemiz çok güzel gelmişti ilk filmde” ifadelerini kullandı. Eskişehir halkının enerjisi ve farkındalığının çok yüksek olduğunu vurgulayan Büyükak, “Biz burada izleme yaptığımızda şakalarımızın çok coşkuyla karşılandığını gördük geçen yıl. Bu yıl da çok güze geçeceğine inanıyoruz. Filmimize güveniyoruz” dedi. İkili, seyirci tarafından beğenildiği takdirde filmin üçüncüsünü de çekmek istediklerini belirtti. Şehri çok güzel bulduğunu söyleyen Büyükak, burada film çekmek istediklerini aktararak “Porsuk Çayı o kadar güzel, o kadar güzel bir yer ki. Zaten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Hocamız çok kıymetli bir insan. Şahane bir şehir, insanları da şahane. O yüzden gerçekten burada bir film yapmayı gerçekten isteriz” diye konuştu.

ÖLÇÜMDEN ÇEKİRDEK ÇİTLEYEN
EŞEK HEYKELİ YAPMIŞLAR!
Açıklama sonrası salonları tek tek gezen ikili izleyicileri kırdı geçirdi. Galada kırmızı siyah gömlek giyen Büyükak, “Bugün Eskişehir’e geldik. O yüzden bu gömleği giydim” deyince vatandaşlar tarafından büyük alkış topladı. Şehrin simgeleri olan heykellere de değinen Büyükak, “Aslında ben Balmumu Müzesi için ölçü vermeye gelmiştim. Ölçümü aldılar. Benim ölçüyle çekirdek çitleyen eşek heykelini yapmışlar. Çok canım sıkıldı” dedi. Bu espriyle salonda büyük bir kahkaha tufanı koptu. İkili, salonda izleyiciye bir sürpriz de yaptı. Bir koltuğun altına filmdeki arabalarının maketini koyan ikili bir izleyiciye galadan hatıra bırakmış oldu. Daha sonra salonda selfie yapan ikili filmi vatandaşlarla birlikte izledi. Yol Arkadaşım 2 yeni maceralarıyla izleyiciyle buluştu. Henüz vizyona yeni girmiş filmin detaylarına girmiyorum. Ama ilk filmi beğendiyseniz, ikincisini de beğeneceğinizi tahmin ediyorum! İzleyeceklere şimdiden keyifli seyirler!
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi