Yeniden Refah kaçış rampası!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin aday tanıtım toplantısı için Eskişehir’e geldi.

13 Mart 2024 09:31
A
a
Sütiş Eskişehir
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin aday tanıtım toplantısı için Eskişehir’e geldi.
Erbakan’ın “üye sayılarıyla” ilgili yaptığı hesap dikkat çekiciydi…
Erbakan’ın hesabı şöyle:
-6 ayda 260 binden bugün itibariyle 470 bine dayandık. 6 ayda yüzde 80’nin üzerinde büyüme demektir. Başka hiçbir siyasi partinin Türkiye'de böyle bir büyüme yakaladığını göremezsiniz. Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partidir. Biz kendimiz dahil üye artış hızına yetişemiyoruz.
-Günde 2 bin 500 civarında üye artışı oluyor ayda 75 bin yapar. Bir senede neredeyse 1 milyon yapar. Biz seçimlere 500 binin üzerinde üyeyle gireceğiz. Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olarak gireceğiz. Ve bu tempoyla devam edip inşallah 1 milyon hedefine de birkaç ay içirişinde ulaşacağız.

Hesapta bir yanlışlık yok!
Şunu görmek gerekir. Yeniden Refah Partisi’ne kimler üye oluyor. İlk kez bir siyasi partiye üye olanlar da var! Ancak çoğunluk daha önce AK Parti’nin eski isimleri olduğunu söyleyebiliriz. Erbakan, tahminlerin üzerinde bir performans sağlıyor!
Bir dönem AK Parti ile Refah Partisi’nin tabanları birbirine yakındı. Günümüzde ise birbirine yakın olan tabın Yeniden Refah ile AK Parti! Yeniden Refah Partisi, milli görüşçü ancak iktidarın uygulamalarını beğenmeyenler için bir kaçış rampası oldu.
 

HEYKEL SAYISI 100’Ü GEÇTİ!

 
Heykel…
Eskişehirlilerin bir kısmı şehrin heykellerle donatılmasını çok seviyor…
Bir kısmı ise “heykellere” tepkili!
-Yine mi heykel!
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kadınlar Günü’nde açılışı yapılan heykelle ilgili bilgiler verdi:
-Bu anıt Eskişehir’de olmalıydı. Ulus Anıtımızın önüne, ona layık olan ve hepimizin düşüncelerini sembolize eden bu anıtı yapmaya karar verdik. Anıt, Büyükşehir Belediyemizin annelerimize ve tüm kadınlara şükran ve saygı anıtıdır. Bu eser gelecek kuşaklara kadınların, annelerin ne kadar saygıya ve sevgiye layık olduğunu gösterecektir.
-Bugün İzmir’den gelemedi ama İranlı sanatçımızın bir eseri. Heykellerin tümünün üretimi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Atölyelerinde yapılmıştır. Bu yüzden hepsi kolektif eserlerdir. Tabi kadının layık olduğu değere ulaşmasında hepimizin gayret göstermesi gerekiyor.
-Bu anıtla birlikte Eskişehir’de heykel sayısı sanıyorum 100’ü geçiyor. Gelecek nesillerde sanatla birlikte üretmeye devam edeceklerdir. Öte yandan buradan bütün annelerden erkek çocuklarına, anneye kadına olan saygının ne olduğunu öğretmelerini istirham ediyorum. Bunu mevcut iktidarın bugünkü politikalarına baktıkça daha çok hissediyor, daha çok ihtiyaç duyuyorum.
…/…
Ailenin temelini kadınlar oluşturur. Ulusun temelini de aileler. Kadına saygı anıtı ile Ulus Anıtı’nın birbirine bakması bu nedenle çok daha anlamlı oldu!


 

HIRSIZIN İYİSİ!

Başlığa bakınca “hırsızın iyisi de olur mu?” kardeşim, diye soracaksınız. Haklısınız!
Olur elbette!
Hırsız cüzdanınızı çalar! Kötü olanı içinden paranızı alıp cüzdanı çöpe atar. İyi hırsız, cüzdanınızdaki parayı alır. Cüzdanı bulunabilecek bir yere bırakır.
İçinde kimlik bilgileri, banka kartları, ehliyet gibi günlük yaşamda gerekli olan belgeleri yeniden çıkartmak için uğraşmazsınız…
Kötü hırsız sizin zamanınızı da çalar. İyi hırsız zamanınızı size bırakır…

 
ÖFKENİN ÖLÇÜSÜ!

Hepimiz  öfkeleniriz. Bu çok kolaydır...
Ancak!
Tam istenilen kişiye...
Tam ölçüsünde...
Tam zamanında...
Tam yerinde...
Tam yöntemince öfkelenmek:
Ne herkesin yetkinliğindedir,
Ne de kolaydır!
 

GÜNÜN SÖZÜ!

Fevkalade zaferlerim olmayabilir fakat içinden sağ çıkmayı başardığım yenilgilerimle sizi şaşırtabilirim. Anton Çehov

GÜNÜN KARİKATÜRÜ


 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi