Yanal dersini iyi çalışmış

Ele alınacak oyun yoktu aslında sahada. Sadece Alper’in çok şık golünden başka maça değinecek bir şey yoktu. İki takımda

30 Eylül 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Ele alınacak oyun yoktu aslında sahada. Sadece Alper’in çok şık golünden başka maça değinecek bir şey yoktu. İki takımda ne yaptığını bilmeden oynuyordu. Eskişehirspor dün istediği futbolu sahaya yansıtamadı ancak bunda İBB’nin çok iyi kapanmasını da göz önünde bulunduralım. Savunma demişken, dün Eskişehirspor savunması oldukça başarılıydı. Savunmada haftalardır yapılan hataların hiç birisi dünkü maçta sahaya yansımadı. Ersun Yanal dersini çok iyi çalışmış olmalı. Çünkü İBB’nin hızlı ve aniden gol yollarında etkili oyuncularının olduğunu, en önemlisi bir kontra atak takımını durdurmayı futbolcularına çok iyi çalıştırmış.
Maç aslında ilk düdükten son düdüğe kadar hep aynı tempoda gitti. Sadece ilk yarıda kaçan goller Eskişehirspor’un erkenden maçı koparmasını sağlayacaktı ki o pozisyonlarda da çok şansızdılar. İkinci yarıda ise Eskişehirspor zaman zaman maça ağırlığını yansıtsa da devamlılığını bir türlü getiremedi. Bu olay Eskişehirspor’un sezon boyunca çözemediği sorunlardan birisi... Bakıyorsunuz 5-10 dakika mücadele üst seviyede… Bakıyorsunuz sonra bu mücadeleden eser yok… Bence Eskişehirspor’un sağlık ekibi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyorsa (Alper Potuk’un sakatlığının bir an önce iyileşmesi), kondisyonerlerinde bu başarıyı göstermelerini bekliyorum.
Eskişehirspor çok zor bir deplasmana gidecek. Galatasaray gibi deplasmanda nasıl bir oyun sergileyeceğini çok merak ediyorum. Bunun tek nedeni ise her basın toplantısında Ersun Yanal’ın “Biz çok iyi bir takımız” sözünü bu hafta sonu oynanacak maçta görmek istiyoruz. Bence o maç Ersun Yanal’ın takımını A’dan Z’ye kadar görmemizi sağlayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi