Ünlüce kapıyı kapattı

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu ile birlikte TV programına katılıp katılmayacağı konusunda, “Saldırılardan, kabalıklardan sonra anladım ki böyle bir program olmayacak. Kendisi artık benimle program yapma hakkını kaybetti” dedi.

19 Şubat 2024 09:18
A
a
Sütiş Eskişehir
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu ile birlikte TV programına katılıp katılmayacağı konusunda, “Saldırılardan, kabalıklardan sonra anladım ki böyle bir program olmayacak. Kendisi artık benimle program yapma hakkını kaybetti” dedi.
Adayların birbirine hakaret etmesi veya lakaplar takması hoş değil elbette. Ben adaylara daha sakin olmalarını tavsiye ediyorum. Güler yüz, en güzel seçim stratejisidir. Mesela İYİ Partili Melih Aydın sakin ve güler yüzlü yapısıyla takdir topluyor. Avukat Ayşe Ünlüce’nin de bir kere bile sinirlendiğini, sesini yükselttiğini görmedim. Biz milletçe huzur istiyoruz. Dolayısıyla adaylarımızdan da sakin olmalarını bekliyoruz.
Sayın Nebi Hatipoğlu’nun son zamanlarda biraz daha sinirli olduğunu ben de gözlemliyorum. Kendisine tavsiyemiz anketlere bakmaması, sokaklarda kendisini yuhalayan İYİ Parti seçmenine de kulak asmaması. Çünkü böyle devam ederse, sinirleri 31 Mart’a kadar dayanamayacak.
Bu arada açık konuşmak gerekirse söz konusu “düello” olarak tanımlanan TV programının zaten hiçbir şey değiştirmeyeceğini daha önce de dile getirmiştim. İsteyenler 7 Şubat tarihli “Eğer ki küfretmezlerse…” başlıklı yazımı tekrar okuyabilir. Buraya bir de link bırakayım:

https://www.anadolugazetesi.com/makale/eger-ki-kufretmezlerse-.html

Eski yazımı okumaya üşenenler için kısa bir özet geçeyim. Bu yazımda TV’de yapılan düelloların seçmen davranışlarına hiç etkisinin olmadığını örnekleriyle açıklamış, “Eğer ki taraflardan biri, çok saçma bir hata yapmazsa; mesela küfredip yayından kalkmak gibi akla gelmeyen büyük bir hata yapmazsa, bu programın seçim sonuçlarına etkisi olmaz. Bunun son örneğini 2019 yılında Haber Türk ekranlarında yayınlanan İmamoğlu – Yıldırım düellosunda gördük” ifadelerinde bulunmuştum.
Tekrarlıyorum; bu tip programlar biz TV’lere reyting kazandırır, ancak adaylara oy kazandırmaz. Daha çok halkın arasında olan ve daha sakin olan seçimi kazanır…

Mustafa Önder’i de kaybettik 

Geçtiğimiz pazartesi günü beyin kanaması geçiren CHP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Önder, maalesef yaşam mücadelesini kaybetti. Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra ebedi istirahatgâhına uğurlanan Mustafa Önder’e Allah’tan rahmet diliyoruz.
Henüz 60 yaşında olan Mustafa Önder’in önünde uzun yıllar bulunuyordu. İleride belediye meclis üyeliğinin de üzerinde vazifeler alabilir, milletvekili veya belediye başkanı olarak ülkesine ve şehrine hizmet edebilirdi.
Demek ki hiç ölmeyecekmiş gibi çalışmak, ama yarın ölecekmişiz gibi hazır olmak lazımmış.
Mustafa Önder’in ölümü, geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Ayhan Ünlüce’nin, 2021’de kaybettiğimiz Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın kayıplarını hatırlattı. Üstelik 2013 yılında kaybettiğimiz Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Mansız da yine böyle ve apansızın aramızdan ayrılmışlardı.
Bu vesileyle belediyelerimizde çalışan ve kente hizmet ederken hayatını kaybeden bütün bu değerli isimleri rahmetle anıyorum.
Galiba hayatı fazla ciddiye almamak lazım…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
murat 20 Şubat 2024 08:47

ayhan değil aydın ünlüce olacak..

0 0 Cevap Yaz
Kızılcıklı 19 Şubat 2024 14:36

Ayhan Ünlüce değil Aydın Ünlüce düzgün yazın haber yaparken okuyun bari

0 0 Cevap Yaz
mehmet 19 Şubat 2024 14:09

nebinin işi olmaz o kadar.

0 2 Cevap Yaz
Nevri Dönmüş 19 Şubat 2024 12:16

AYHAN Ünlüce değil AYDIN Ünlüce olacak.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi