Türk subayı baş eğmez baş verir

Bir öğretmen olan Asteğmen Kubilay’ın Menemen’de gerici – yobaz ve vatan hainleri tarafından şehit edilişinin üzerinden 93 yıl geçmiş. Geçen 93 sene içerisinde Batılıların Türkiye üzerindeki hain niyetleri değişmedi.

25 Aralık 2023 09:10
A
a
Sütiş Eskişehir
Bir öğretmen olan Asteğmen Kubilay’ın Menemen’de gerici – yobaz ve vatan hainleri tarafından şehit edilişinin üzerinden 93 yıl geçmiş. Geçen 93 sene içerisinde Batılıların Türkiye üzerindeki hain niyetleri değişmedi. Dolayısıyla 93 sene sonra bu topraklarda halen emperyalistlerin uşağı olan gerici – yobaz vatan hainleri bulunuyor. Hem de iktidar partisi tarafından şımartıldıkça şımartılıyorlar.
Son olarak Kubilay gibi vatansever genç teğmenlerle, Atatürk resmini takmayı reddedenler arasında tartışma çıktığını öğrendik. Tuzla Piyade Okulunda olan bu hadise, bir zamanlar devletin altın anahtarının emanet edildiği fetö dönemini hatırlattı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde gördük ki, terörist tarikat tarafından TSK’ya sızan sözde subaylar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalayacak, vatandaşın üzerine makineli tüfeklerle ateş açacak kadar vatan hainiymişler.
Maalesef 10 Kasım’da meydana gelen bu olay neticesinde vatansever Türk Subaylarının da soruşturmaya tabi tutulduğunu öğrendik. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor.
Belli ki görünmeyen bir güç Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki vatansever subaylara baş eğdirmeye çalışıyor. Belli ki batılı emperyalistler ve onların yerli işbirlikçileri Türk Subaylarını, parayla satın aldıkları Arap subaylarıyla karıştırmışlar.
Bilmedikleri şey ise şudur; kahraman Türk Subayı baş eğmez. 
Gerekirse Kubilay gibi baş verir, ama baş eğmez…


Tahiti’den selamlar 

Yazılarıma kısa bir süre ara verdim ve kıymetli okuyucularımdan 1 hafta kadar ayrı düştüm. Bazıları üzülerek, bazıları da sevinerek, “Kerem Akyıl’ın defteri dürülmüş” deseler de gerçekler çok farklıydı. Sadece yıllık iznimin küçük bir kısmını kullandım.
“Bu gazeteciler AK Partililer ve CHP’liler tarafından besleniyor. Çok zengin bunlar” diyenlerin hayallerini yıkacağım. Tatilimi Fransız Polinezyası’na bağlı Tahiti Adasında geçirmedim. Esasen benim favorim Pasifik okyanusundaki Havai. Hani nasıl desem, Tahiti’ye çok fazla ‘Sıradan’ insan geliyor…
Küçük bir rahatsızlıktan dolayı anneme Şehir Hastanesi’nde refakat ettim. Şehir Hastanesi ile ilgili izlenimlerimi ayrı bir yazıya bırakıyorum. Burada bahsetmek istediğim hastanelerin acil servislerinin çok dolmuş olması. Şehir Hastanesinde de gördüm ki covid ve geleneksel grip hastalığı tavan yapmış durumda. 
Çin, Hindistan ve Amerika gibi dünyanın en kalabalık üç ülkesinde covid hastalığının yeni varyasyonları görülmüş. Durum Eskişehir’de de pek parlak değil.
Aşı sayesinde nüfusumuzun büyük kısmı hastalığa bağışıklık kazandı. Ancak virüs sürekli evrim geçiriyor. Dolayısıyla covidi hafife almamalıyız. Sanırım “Maske – mesafe – hijyen” kuralına geri dönmemiz gerekecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi