Taşlar yerine oturunca

Milli aranın Eskişehirspor’a katkı sağladığı apaçık ortadaydı. Bazı sorunlarını halletmiş gözükse de hala birkaç ek

21 Ekim 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Milli aranın Eskişehirspor’a katkı sağladığı apaçık ortadaydı. Bazı sorunlarını halletmiş gözükse de hala birkaç eksikleri bulunuyor. Öncelikle eksiklerden başlayacak olursak defans hattında adam kaçırma sorunu eskiye nazaran biraz daha iyileşmiş ancak hala devam ediyor olması birinci sorun. Bunun örneği ise ilk golde ki pozisyon oldu. Eskişehirspor’un gözle görünür sorunu sadece bu gözüküyor. Bir yanda ise birde iyileşen taraflara bakmamız lazım. Git gide takım oyunun yerine oturması da en baştaki iyi gidişatın sonucu. Forvet hattı ile orta sahada ki pas alışverişi de gün geçtikçe yerine oturmuş olması skor anlamındaki üretkenliği arttırdı…
Gözle görünür iyi gidişatın meyvelerini Kayserispor maçıyla ile almaya başladık. Eskişehirspor’da taşlar yerine oturdu derken milli aranın girişi düzeni bozacak sanıldı ama bunun böyle olmayacağı haftalar öncesinden belliydi. Dün de bu aranın ne kadar yaradığını gördük. Maça istediği gibi başlayamayan Eskişehirspor’du evet ama bu maçı almak için sahaya çıkan bir Eskişehirspor vardı. Golü yedikten sonra sanki öndeymiş gibi baskı kurdu rakibine. Moral bozukluğu yaşamadı, ne takım nede cefakar Eskişehirspor taraftarı. Golü erken bulduktan sonra bu maçın döneceği apaçık ortadaydı. Öylede oldu sürekli pas yapan bir takım ve forvet hattındaki kalite(N.Ateş) ile buluşunca bu maçı kazanmak içten bile değildi. Eskişehirspor çok güzel bir oyun sergilediği maçı 5 golle süsleyerek mükemmel bir futbol resitali verdi.
Şurada iki hususa değinmek istiyorum. Birincisi Alper Potuk’un her geçen gün yükselen performansının mükafatını ona sahip çıkan Eskişehirspor alıyor ve almaya devam edecek. Bu performansını devam ettireceğine inanıyorum ve kendisinin A Milli Takımına seçilmesiyle mükafatını alacağını umuyorum. Bir ikinci husus ise artık bu takımın bir seri yakalaması lazım… Çünkü görüyoruz ki bir serinin yakalanışı ilerisi adına çok iyi olacak. Bu takımda gün geçtikçe taşlar yerine otuyor ve özgüveni yerine geliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi