Susmak kolay olmuyor

Burada Eskişehirspor'dan bahsediyoruz. Kulübünü seven herkes konuşur ve konuşmalıdır da. Ayrıca Osman Taş'ın ifade ettiği gibi geçmiş dönemlerde bir takım usülsüzlükler yaşandıysa, bu durumu araştırmak da, yine kamuoyu desteğiyle olur.

31 Ekim 2019 08:17
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, ES TV ekranlarında yayınlanan 90 + 3 programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Osman Taş kulüpte daha önceki dönemlerde bir takım yolsuzluklar yaşandığını, kendisinin de bu usülsüzlükleri araştırdığını, bu sebepten ötürü hedef tahtasına konduğunu açıkladı.
Taş ayrıca, "Eleştiriler bitsin, insanlar kendi işiyle uğraşsın, dedikodu olmasın, bizim önümüzden çekilsinler ben bu işi çözerim. İnsanlar bir ay sussunlar yeter ki" ifadelerinde de bulundu. Şimdi işaret parmağını dudaklarına götürerek "Susun bakiim" demekle insanları susturamazsınız.
Burada Eskişehirspor'dan bahsediyoruz. Kulübünü seven herkes konuşur ve konuşmalıdır da. Ayrıca Osman Taş'ın ifade ettiği gibi geçmiş dönemlerde bir takım usülsüzlükler yaşandıysa, bu durumu araştırmak da, yine kamuoyu desteğiyle olur. O kamuoyunun da susması değil, konuşması gerekir.
Üstelik Eskişehirspor'un gittiği deplasmanlarda bile otel parasını ödeyememesi, geçmiş dönemlerde yapıldığı ileri sürülen usulsüzlüklerden bağımsız bir konu. Usülsüzlüklerin – varsa eğer – üzerine gidin; biz de sizi susarak değil, konuşarak destekleyelim. Fakat futbolcularımızı da otel köşelerinde rehin bırakmayın.

Malıç'a hayırlı olsun

Mihalıççık'ın DSP'li Belediye Başkanı Haydar Çorum, ilçenin yeni hizmet binasını törenle açtı. Açılış töreninde partisinin Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova tarafından yalnız bırakılmayan Çorum, Cumhuriyetimizin 96'ncı yılını da kutladı. Başlangıçta CHP tarafından aday gösterilen Çorum, ilçede çok sevilen bir isim. Bu sebepten dolayı CHP ve İYİ Parti arasında yapılan ittifak neticesine itiraz etmişti. Çözümü ideolojik açıdan kendisine yakın olan DSP'ye geçerek seçimlere katılmakta bulmuştu. Seçim sonuçlarını ise hepimiz biliyoruz. Seçildikten tam 6 ay sonra ilçesine yeni bir hizmet binası kazandıran Haydar Çorum'u tebrik ederiz. Kimin hangi partiden olduğu ikinci derece önemli bir konu. Önemli olan Malıçlıların hizmet alması...

Dünya üçüncüsü olduk

Dünyanın nüfusu en yüksek 37 ülkesinde yapılan bir araştırmaya göre Türkiye emeklilerin yaşama koşulları bakımından dünyü 3'üncüsü olmuş. Tabii "Bu nasıl mümkün olabilir ki?"! Dediğinizi duyar gibiyim. Canım "Dünya üçüncüsü olduk" derken ilk üçe girdik demek istemiyorum. Geriden üçüncü olmuşuz. Meksika, Hindistan ve Filipinler gibi ülkelerin bile gerisinde kalmışız. Yani şu Hint fakirlerinin bile Türk emeklilerinden daha iyi durumda olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Sonuçlar hayırlı ve uğurlu olsun. Tabii sonuçlara bakmadan itiraz edeceklerin çok olacağını tahmin edebiliriz. Fakat ortada açık bir gerçek var. Hani o "Batıyor, sürüm sürüm sürünüyor" dediğimiz Yunanlılar var ya, işte onlar tatil için Türkiye'ye gelebiliyorlar. Bizim emeklilerimiz ise kurban bayramında köye gidebilmek için komşusundan borç istiyor. Yine de çok üzülmemek lazım tabii. Emeklilerimizin durumu Tayland'dan iyiymiş. İşin özeti "Tayland bizi kıskanıyor" diyebiliriz rahatlıkla...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi