Stat açılışını kim yapacak?

26 Ekim 2016 09:41
A
a
Sütiş Eskişehir
Göztepe ile oynadığımız maçlar her zaman problem olmuştur. Bir zamanlar oynadığımız Türkiye Kupası finalini hala unutamam. Her türlü operasyonu kullanarak bizi İzmir’de rövanşta elemişlerdi.
Bu hafta da İzmir’de problem yaşadık…
Şimdi yeni stadımızda ilk maçımıza çıkacağız. Açılış yapılması da gerekli…
Stadımız bile, Eskişehir’in kendi parası sayılan, Anadolu Üniversitesinin katkısı ile yapıldı.
Federasyona ve hakemlere tepki büyük. Eskişehirspor taraftarının nasıl tepki göstereceği tahmin edilemez. Taraftarımıza kapalı bir açılışın da kimseye bir faydası olmaz.
İl dışından getirilecek, belki hayatında hiç futbol maçı izlememiş olanların katılımı ile yapılacak bir tören kimseye fayda sağlamaz. Kandırmaca olur.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin işi çok zor. Sakal ve bıyık meselesi. Federasyon seçimlerinde kim işaret edilirse o seçiliyor. En son Basketbol Federasyonu seçimlerinde de görüleceği üzere artık çok başkan adayı ile bile karşılaşmayacağız. Sorumluluk Yıldırım Demirören ve ekibinde de olsa, seçilmesine katkı verenler belli. Merkez Hakem Kurulları sadece liglerin büyük kulüplerinin memnun edilmesi üzerine kurulu…
Şimdi Göztepe maçında karşılaşılan kötü yönetim, önceki maçlarda yaşadıklarımız ile birleşince büyük bir tepkiye sebep oldu. Taraftar hakkımızın yendiği düşüncesinde. Yönetim kızgın. Büyük bir ihtimalle tereyağı gibi üste çıkacaklar ve suçu Eskişehir’e yıkacaklar… Hakem göstermelik bir ceza ile kurtulacaktır. Ne de olsa sülale boyu kabiliyetliler (!)
Bu şartlar altında böyle bir atmosferde açılış nasıl olabilir bilemem. Ama Adalet ve Kalkınma Partili şehrimiz vekilleri durumu gerek Gençlik ve Spor Bakanımıza, Başbakanımıza ve hatta Sn Recep Tayyip Erdoğan’a açıklamalı ve duyarlılık göstermeliler.
Siyaseten Eskişehir özellikle cezalandırılmıyorsa, gelecekte Eskişehir’den ciddi bir beklentileri varsa çözüm için uğraş vereceklerini düşünüyorum. Yoksa alınacak karar bizi ilgilendirmez, kurullar gerekeni yapar derseniz, özellikle yukarıda yazdım, federasyon seçimlerinde belirleyici olan sizlerin politikası ve tercihi sonucu oluşan yönetimlerdir, taraftarın cevabını sandıkta alırsınız…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi