Sadece güzel haberler  

13 Haziran 2023 10:24
A
a
Sütiş Eskişehir
Son zamanlarda iyi haberler almak, şaşırmak, sevinmek, heyecanlanmak hep uzak kaldığımız şeyler oldu. Ülke ve dünya gündemi izin vermiyor çünkü buna. “Bu kadar da olmaz” diye diye koca bir umutsuzluk çukuruna savrulduk. Belki düşmedik ama, sanki bu an meselesi. Kötüye alıştırıldık, alıştıkça daha da umursamaz olduk. Karanlığa döndükçe yüzümüzü, içimiz de ayrı bir kararıyor. Ne zaman başladığını kestiremediğimiz ve hiç bitmeyecek gibi gelen bir filmin kahramanı gibi hissediyoruz çoğu zaman.
 
Bence artık yeter. Daha çok” iyiye” kulak kabartalım ve ne iyi geliyorsa, ne hayatta tutabiliyorsa sağlıkla aklımızı, onu köpürtelim.
Ben başlıyorum. Benim aldığım en iyi, heyecan uyandıran son haber şu:
 
  • Filmlerini ilgiyle takip ettiğim, başarısı ödüllerle süslenmiş Tolga Karaçelik son filmi “The Shallow Tale” için New York’ta çekimlere başlamış. Bu zaten güzel bir haber. Ama haberi köpürten, oyuncu kadrosunda Steve Buscemi’nin olması.
 "Rezervuar Köpekleri", "The Sopranos", "Büyük Lebowski" gibi yapımlarla tanınan bu önemli isimle Tolga Karaçelik’in nasıl bir kara komedi çıkaracağı gerçekten beni heyecanlandırdı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi