Sabrın sonu galibiyet getirecek

<p class=

21 Ekim 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir


Uzun bir aradan sonra futbola olan özlemimizi gidereceğiz. Nihayet özlem bitiyor ve o mutlu heyecanımıza geri dönüyoruz.

Bu arada bütün takımlar bu arayı fırsata çevirip en iyi şekilde değerlendirdi. Eksikleri görme açısından ve uyum süreci içinde bu ara birçok takımın imdadına yetişti. Eskişehirspor’a bakıldığı zaman ise bu aranın verimli geçtiğine inanıyorum. Takımın antrenmanlardaki hırsı ve özveriyle çalışması insana umut veriyor. Takımın bu maça çok iyi hazırlandığını sanıyorum. Artık mazeret dönemi bitti ve icraat yapma zamanı geldi. 7 haftadır tutturamadığımız bir seriyi tutturmanın tam sırası. Bir seri tutturulur ve başarılı sonuçlar gelirse bambaşka bir Eskişehirspor izleyebiliriz.

Bugün sahada kıran kırana bir maç bizi bekliyor. Skibbe’nin takımı tanımasının bir avantaj olduğunu sanmıyorum.  Rakibe tabii ki önemler alınır ancak Skibbe’nin bunu yapacağını sanmıyorum. O kendi taktiğini ve kapalı oyununu sahaya yansıtacak. Çünkü Skibbe’yi az çok olsa da tanıyoruz ve geçen sezonda haftalardır Eskişehirspor’a nasıl bir futbol oynattığını biliyoruz. Hiçbir zaman kendi sisteminden ödün vermeyen bir teknik adam olmuştur. Bugün de kapanan ve kontra ataklarla skora gitmek isteyen bir takımla karşıya karşıya geleceğiz. Burada Eskişehirspor’un çok sabırlı olması lazım. Kanat oyuncularının orta sahayla sürekle kontak kurması gerekiyor. En önemli husus ise karşılaşacağımız rakibin forvet hattının çok tehlikeli olduğu. Servet ve Diego’nun bu oyunculara boş alan vermemesi gerekli. Yoksa gerçekten başımızı çok ağrıtacak olurlar. Yarın umarım bizim hücum oyuncularımız gününde olur ve Karabükspor’u yener bir galibiyet serisi başlatırız.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi