Oturun ve Susun Allah Aşkına !

Son dönemlerde Eskişehirspor ile ilgili yazmaktan, konuşmaktan biraz geri durmaya çalışıyorum.

23 Mart 2022 09:54
A
a
Sütiş Eskişehir
Son dönemlerde Eskişehirspor ile ilgili yazmaktan, konuşmaktan biraz geri durmaya çalışıyorum.
 
Çünkü yazılan ya da konuşulanların mevcut durumu pek bir değiştirmediğini, üstelik zaten aklı başında olan ve işini iyi yapan insanlara akıl vermenin garip kaçtığını düşünüyorum.
 
Ancak yazmadan duramayacağım, beni çok rahatsız eden bir durum var.
Pek yabancısı olmadığımız kaos sever, krizden beslenen ve tekere çomak sokmak için adeta fırsat kollayan bir güruhun Eskişehirspor ile ilgili algı çabaları yeniden boy göstermeye başladı.
 
Pazar günü oynanan ve 5 golle mağlup olduğumuz maçın ardından yapılan bazı sosyal medya paylaşımları, paylaşımların öznesi ve paylaşımı yapan hesapların pek çok ortak özelliği var.
 
Üşenmedim, pek çoğunu tek tek inceledim.
 
Sanki birileri bu mağlubiyeti bekliyormuş ve bir düğmeye basmış gibi peydah olan bu hesapların hemen hepsi sahte yani trol olarak adlandırdığımız, takipçisi az, sosyal medyaya yeni katılmış hesaplar.
 
Hepsi Eskişehirspor yönetimini hedef almış ve göreve bırakmasını, istifa etmesini hatta kulübe kayyum atanmasını isteyen paylaşımlar yapıyor.
 
Birçoğu Eskişehirspor ile ilgili ilk kez twit atmış.
 
Birçoğu belli ki daha önce başka algı operasyonları için çalışmış olacak ki bazı siyasi etiketleri ve hashtag etiketlerini hesabından silmemiş.
 
Bazı hesaplar o kadar fütursuz ki Eskişehirspor ile ilgili twit atarken Galatasaraylı, Fenerbahçeli profil ve kapak resmini değiştirme zahmetine bile girmemiş.
 
Birkaç hesap olsa diyeceğim ki bazı ergenler dikkat çekmeye, popüler olmaya çalışıyor.
 
Ama benim bahsettiğim hesaplar öyle birkaç ile sınırlı olmayacak kadar kalabalık.
 
Demek ki işin içinde başka bir iş var.
 
Demek ki birileri çalının arkasından dolanmaya ve çok ucuza kahraman olmaya çalışıyor.
 
Demek ki birileri daha bu operasyonu bile eline yüzüne bulaştıracak kadar acemi olmasına rağmen Eskişehirspor’u ele geçirme derdine düşmüş.
 
Demek ki üst liglerde bile aday çıkmayan Eskişehirspor yönetimini, bunca borca, sıkıntıya, lig düşmüş olmasına rağmen hem de bu tarz basit bir algı yönetimiyle almak isteyen varsa, bu konuda farklı bir amacı var.
 
Biz kırk kişiyiz, birbirimizi iyi biliriz.
 
Hepimiz gücü, maddi imkanı sınırlı olmasına rağmen mevcut yönetimden razı, Mehmet Başkan ve ekibine karşı güven duyan bir kanaate sahibiz.
 
O yüzden lig düştük diye istifa değil tam aksine görevde kalmalarını ve yeni bir dirilişe bu yönetim anlayışla ilerlemeyi tercih ediyoruz.
 
Demek ki birileri de bu kanaate sahip olacak ki, ben göreve talibim deme cesareti yok. Bunu kamuoyuna çıkıp açıktan yapmak yerine gizli, saklı, dolap dümen işlerle tereyağından kıl çeker gibi yapmak istiyor.
 
Ölümü gören sıtmaya razıdır diyerek bu işi ucuza kapatma hesabında olanlar bilsin ki bu camia artık ölüme razı. Öyle sıtma ile falan kaybedecek sabrı ve zamanı kalmadı.
 
Korkuyla yönetilmek ve yaşamaktan ise biz bildiğimiz yoldan gidelim, öleceksek denemiş oluruz diyeceği yere geldi.
 
Kimsiniz, kimlersiniz, bu birileri şehirden mi, dışarıdan mı bilemiyorum. Muhtemelen bilenler, en azından tahmin edenler vardır.
 
Ancak bu sevdandan vazgeçin, kafa bulandırmaya kalkmayın. Varsa niyetiniz çikolatanızı, çiçeğinizi alın gelin ve göreve açık açık talip olun.
 
Yoksa, oturun ve susun…
 
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekici26 24 Mart 2022 07:57

Sportotoda heralde bankada bu kadar sene bekleyen para faizsiz mi beklemiş dövize çevrilmemiş mi yönetimler bu para eriyormu gidip bakmamışlar mı takip etmemişler mi nerede vade farkı sorabiliyormusun yada şuraya taraftar soruyor nerede bu paranın farkı diye yazabiliyormusun.

0 0 Cevap Yaz
DikDurus 24 Mart 2022 00:20

Suanki başkana kimse bişey demiyor zaten ama biride çıkıp eski başkanlardan hesap sormuyolar sonra taraftar trolluk yapiyo oluyo

0 3 Cevap Yaz
Ekici26 23 Mart 2022 19:57

Biz taraftarız ne protokolde yer bulma amacımız ne de kulübün kapısından girememe dewrdimiz var sadece gönülden yazıyoruz istediğiniz kadar rahatsız olun biz biziz siz kendinize bakın şakşakçılığı ister bırakın ister bırakmayın bizim gibi taraftarlara laf etmekle girin bakalım birilerinin gözüne emin ol o gözüne girmeğe çalıştıklarının ne sen ne de Eskişehirspor umurlarında bile değil.

0 3 Cevap Yaz
şakşakçı 23 Mart 2022 14:27

borçlar nasıl oldu. azcık murat dağtekin'i dinlersen kimin hırsız olduğunu anlar susup oturursun. benim hesap belli her yerde yazıyorum.kral çıplak.

0 5 Cevap Yaz
Kimmiş

Bu borcu Memet başkanmı yapmış bi söle bakalim. Hırsız kim .. öle yazarak gizliden olmaz o iş

2 2
Ekici26 23 Mart 2022 13:05

<<Çünkü yazılan ya da konuşulanların mevcut durumu pek bir değiştirmediğini, üstelik zaten aklı başında olan ve işini iyi yapan insanlara akıl vermenin garip kaçtığını düşünüyorum. >> hakkaten de hiç yorum yapmamışsın yani.Çok başarılı takımı ve yönetimin aynası olan teknik hayeti resmen onore etmişsin. Bravo helal sana.

1 1 Cevap Yaz
ess 23 Mart 2022 11:27

"Biz kırk kişiyiz, birbirimizi iyi biliriz." işte tüm mesele bu. eğer Eskişehirspor ile ilgili bir yanlışı olan kişi, sizden ise "SUSUN". değilse "KAYNAŞIKLAR" "TROLLER"...

2 4 Cevap Yaz
messinin eniştesi 23 Mart 2022 10:17

kimse yönetimi eleştiremez! susun bakayım! büyük başkan çok yaşa! eleştirenlerin hepsi norveçten yazıyor. eleştiren taraftarsa "ne kadar para verdin?" eleştiren iş adamıysa "kaç maça geldin?" aman sakın eleştirmeyin. ağzımızın tadı kaçmasın

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi