Mihrez 3: Cin bebek

Genellikle “devam” filmlerini hiç sevmem. Ancak konu “tırsınç”, “ürkünç” ve “korkunç” filmler olunca işler değişiyor

14 Şubat 2024 14:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Genellikle “devam” filmlerini hiç sevmem. Ancak konu “tırsınç”, “ürkünç” ve “korkunç” filmler olunca işler değişiyor. İşin doğrusu korku filmi yönetmenlerine saygı duyuyorum. Düşünsenize ip atlayan küçük bir kız çocuğundan daha sevimli ne olabilir ki? Amma ve lakin korku filmlerinde ip atlayan kız çocuğunu gördüğünüz zaman altınıza kaçıracak gibi olabiliyorsunuz. Bana inanmayanlar için bkz: Elm Sokağı serisi…
2015 yapımı Türk korku filmi Mihrez, gişe başarısı yakaladığı için serinin üçüncü filmi de beyaz perdede yerini aldı.
Aslında Mihrez 3: Cin bebek filminin konusu halk arasında “Loğsalık Humması” olarak da bilinen doğum sonrası psikoz durumunu konu alıyor. Çok ender görülen bu hastalıkta yeni doğum yapan anneler zaman zaman sanrılar görebiliyor ki, çocuklarının cinler tarafından değiştirilmiş olması da bu tarz bir sanrıya örnek.
Filmin konusu da tam olarak bu sanrı üzerine oturmuş durumda. Güya cinler yeni doğan çocukları kendi bebekleriyle değiştiriyormuş ve anneler kendi çocukları yerine cin bebek büyütüyormuş.
Film hakkında spoiler verecek değilim. Ancak açık olarak söyleyeyim; eğer ki korku filmlerini seviyorsanız, Mihrez 3: Cin bebek tam size göre…
Engin Akyıldırım’ın yönetmenliğini yaptığı filmde Jale Ak, Osman Cavcı, Banu Şahin ve Levent Çakır gibi önemli oyuncular rol alıyor. Eskişehir’deki sinema salonlarına gelen bu filmi kaçırmamanızı öneririm.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi