Megalomanyak!

20 Eylül 2016 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
ABD Kongresi’nde düzenlenen “Türkiye” konulu oturumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası attığı adımlar ağır şekilde eleştirildi diyor haberde. Oturuma Gazetecileri Koruma Komitesi Avrupa ve Orta Asya Programı Koordinatörü Nina Ognianova, Amerikan İlerleme Merkezi adlı düşünce kuruluşunun uzmanı Alan Makovsky, Şiddet İçeren Aşırılık Çalışmaları Uluslararası Merkezi Başkan Yardımcısı Ahmet Yayla ve Atlantik Konseyi adlı düşünce kuruluşunun uzmanı Aaron Stein konuşmacı olarak davet edilmiş!
Kongre üyeleri, Erdoğan’ın başarısız darbe girişimini, siyasi gücünü daha da artırmak için fırsat olarak kullandığı görüşünü dile getirerek, Erdoğan ve hükümeti adeta topa tutmuş! Fethullah Gülen’i de dini filozof (!) olarak niteleyen güruh, bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Megalomanyak” ifadesi kullanmış…
Nerede olmuş tüm bunlar?
Demokrasinin başkenti Amerika’da!
Yiyeyim sizin demokrasinizi sarı benizli sömürgeciler!
Ulan, sizler değil misiniz demokrasi ihraç ettiğiniz tüm gariban ülke halklarının yedi ceddini belleyenler? Ulan sizler değil misiniz Ortadoğu’daki tüm Arap halklarını birbirine düşürüp; oluk oluk Müslüman kanı akıtan, bu coğrafyayı kan gölüne dönüştürenler?
Demokrasi ihraç etme ayağıyla o lanet postallarınızla ayak bastığınız topraklarda ot bitmiyor ot! Bırakın otu; yaşama dair hiçbir umut yeşermiyor ey onur yoksunları, vicdan yoksunları, insanlık yoksunları!
Hükümetin bir “cadı avı” yürüttüğünü, bu stratejinin Türk halkına yararının dokunmadığını iddia eden siz züppeler; Ergenekon-Balyoz-Ay Işığı-28 Şubat gibi isimler taktığınız ve insanları hallaç pamuğu gibi savurduğunuz dönemlerde neredeydiniz? Diliniz nerenize kaçmıştı, neden demokrasi adına, hukuk adına-adalet adına tek bir kelamınız olmamıştı?
“Türkiye’de demokrasi yok” demişsiniz.
İyi b.k yemişsiniz!
Ne zamandandır bu çilekeş Anadolu halkının geleceğini düşünürsünüz bre zındıklar? Ne zamandan beri olmayan demokrasimizin yasını tutarsınız bizim adımıza?
Bakın bu açıklama da sizin Coni’lerden; Erdoğan eğer bunu halkının gerçek demokratik haklarını yok etmek, batı ile bağları kesmek, demokratik uygulamaları sonlandırmak için kullanmak istiyorsa bu kabul edilemez…
Vay vay vay!
Bir de kabul edilemez diyerek üstü kapalı tehdit ha?
İşinize gelmediği her anlaşmazlık sonrasında yaptığınız şu klasik dayatmanız yani!
Ben bu iktidar partisine hiçbir seçimde oy vermedim.
Altmış yıllık ömrümde tek bir sağ partiye oy vermedim.
Buradan yola çıkarak, Emperyalist bir ülke olan ABD’ye (size) sempati duyacağımı sanıyorsan; sizden yana olup bu ülkenin (yani ülkemin) Cumhurbaşkanına tavır alacağımı düşünüyorsan halt edersin! Beni, yaratıp-yıldızlaştırdığın liboşlarınla karıştırmayasın sakın! Beni Soros patentli nice kol gezen maşalarınla karıştırmayasın sakın! Ben “manda ve himaye kabul edilemez” diyen bir önderin, ulu önderimizin yolunu yol eylemişim. Onun, silah arkadaşlarının ve aziz şehitlerimizin emanet ettiği Cumhuriyet değerlerini baş tacı etmişim. Eğer bu değerlere zeval verilmişse, kendi içimizde yanlıştan arınmak üzere mücadeleyi yeğlemişim, görevim saymışım. Yani tüm bu iç sıkıntılarımızı biz kendi ailemiz içerisinde çözmeyi amaçlamışız.
Sen gölge etme yeter!
Senden gelecek hayır Allah’tan gelsin.
Bak ne güzel bir teşhis koymuşsunuz bu Ali Cengiz toplantınızda!
“Amerikan karşıtlığı görülmemiş düzeyde” demişsiniz…
Ha şunu bileydiniz işte, tek doğru kelamınız budur Coni’ler.
Benim halkım kimi zaman hatalar da yaptı. Cumhuriyet değerlerini baş tacı etmesi gerekirken, sizin (ABD’nin) yılan ayaklı tezgâhlarınız sonucu zaman zaman bu değerlere karşı nankörlük etti! Ortaçağ karanlığına sürüklemek istediğiniz bu yüce millet, “Kurtuluş Savaşı Destanı” yazan atalarımıza ayıp etti yani kimi zaman! Lakin şunu asla ve asla unutmayın! Bu millet Arap’lardan çok farklı bir millettir.
Her ne kadar onların (Arapların) kültürlerini bize enjekte etmeye kalksanız da nafiledir. Değil mi ki siz o kirli postallarınızla bu mübarek toprakları işgal edeceğinizi, kirleteceğinizi arzularsınız!
Aha o zaman anlarsınız benim sözlerimin ne denli doğru olduğunu.
And olsun ki Vietnam halkının yapamadığını (yarım bıraktığını) bu millet büyük bir hazla yapar size. Senin böyle bir teşebbüs hayalin dahi, bu büyük milletin bir kez daha etle tırnak olup kenetlenmesine vesiledir sadece. Yani beslediğin (iş birlikçi) vatan hainlerini de yanına alıp bu topraklardan kaçacak zamanı dahi bulamazsın yeminle...
Sen bu ülkenin Cumhurbaşkanına “megalomanyak” diye yakıştırmalar yapıp; bu ülke topraklarında yanına yandaş kazanacağını sanıyorsan alırsın üçün birini! Önce katil ülkendeki nice megalomanyağı; dünyayı yaşanmaz kılan, mazlum milletleri birbirine kırdıran megalomanyaklarını nerene sokacaksın bunun açıklamasını yap. Demokrasin de senin olsun, hukukun da, adaletin de.
Sen sadece gölge etme, başka ihsan istemez…
 
OZANCA
 
Defol git benim yurdumdan
Amerika katil katil
Yıllardır bizi bitirdin
Amerika katil katil…
              Devleti devlete çatar
              İt gibi pusuda yatar
              Kan döktürür silah satar
              Amerika katil katil…
Japonya'yı yiyen velet
Dünyadaki tek nedamet
İkiyüzlü kahpe millet
Amerika katil katil…
 
              Tuz diye yutturur buzu
              Katil düştük kuzu kuzu
              Dünyanın en namussuzu
              Amerika katil katil…
İnsanlıkta ırk sarısı
Küstü dünyanın yarısı
Vietnam'ın pis karısı
Amerika katil katil…
               Mahzuni Şerif uyuma
              Gün geldi çattı akşama
              Bizden selam Vietnam'a
              Amerika katil katil… Âşık Mahzuni ŞERİF
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
m.onder 20 Eylül 2016 11:30

usta kalemınız... harkulade deyımlerınız ve yürekli yazınız için candan teşekkür ederım....aslında teşekkür kelımesı az kalıyor ınanın yürekten tebrik edıyorum sevgılı üstad.................ecz .mustafa önder AKPARTİ buyukşehir bel. meclis uyesi......tepebaşı bel. meclıs grup bşk veklı

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi