Kupada şampiyonluk çok uzak değil

Sonuçtan ziyade oynanan futbola dikkat çekilmek gerekirse, bu takımda anormallik var. O anormallik ise cuma günü ligdeki

13 Aralık 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Sonuçtan ziyade oynanan futbola dikkat çekilmek gerekirse, bu takımda anormallik var. O anormallik ise cuma günü ligdeki en önemli maça çıkacak olduklarını bile bile bu kadar atak futbol oynamaları. Futbolcular doyumsuz ve büyük bir açlıkla oynuyorlar. Formanın hakkını vermek denilen anlamlı bir deyimi Karabükspor maçında bir kez daha gösterdiler. Oyuncular futbolun insanoğluna verdiği zevkin tadını, kupa maçında bize hem gollerle bu zevki yaşattılar hem de mücadeleyi 90 dakika bozmayarak…
Gol atmayı her takım sever ancak Eskişehirspor kadar gol atmaya hevesli bir takım görmüş değilim. Bir de dikkatimi çeken bir husus Eskişehirspor deplasmanına gelen takımlar hep şansız goller yiyorlarmış. Gaziantepspor maçında Hikmet Karaman, (Fenerbahçe maçında Aykut Kocaman, maçı değerlendirmeye geçmedi) Kasımpaşa maçında Şota ve Karabükspor maçında Mesut Bakkal, hep aynı sorunlardan muzdaripler. Hep şansız goller yiyorlarmış. Baktığınız zaman Gaziantepspor’a 4 atmışız, Kasımpaşa’ya 2, Karabükspor’a da 5 tane golü ağlara yollamışız. Galiba yedikleri gol sayılarına bakmadan kalkıp böyle boş konuşmalarının tek bir nedeni olabilir, o da bu kadar gol yemelerinin hazmedemediklerinden olsa gerek.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklamaya göre salı günü kupa maçını oynayan Eskişehirspor 3 gün sonra cuma günü yani yarın Bursaspor ile lig mücadelesi verecek. Yarın dengeli maç olacak. Yaklaşık 20 dakika Veysel Sarı, Karabükspor maçındaki gibi rakip ceza sahasında Bursaspor kalecisi Carson’a pres yapmayacak. Bu kadar rahat bir maç olmayacak. Ancak Bursaspor’u sağlı sollu ataklarla boğan bir Eskişehirspor sahada olacak. Bursaspor maçı analizini cuma günü köşe yazısı olarak siz değerli okurlarım ile paylaşacağım.
Şimdi daha gür bir sesle, kupada; “Şampiyonluk çok uzak değil… Eskişehir. Yeter ki sen yürekten oyna Eskişehir”…
 
 
 
(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz. Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi