Kimsenin forması garanti değil

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

28 Ağustos 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İstanbulspor ve Elazığspor maçlarına nazaran Denizli karşısında çok daha iyi Eskişehirspor izledik. Bu sefer enerjisini tasarruflu kullanan, oyun disipline sadık kalan futbolcular, 60’ncı dakikaya kadar oyunun tüm bölümlerinde kendisini gösterdi.  Ancak ne yazık ki bireysel hatalar yüzünden çok önemli iki puan kaybedildi.
Eskişehirspor’un sıkıntısını hepimiz çok iyi biliyoruz. Sezon öncesi hazırlık dönemi geçirmeyişi ve buna tüm camianın seyirci kalması... Ancak bunu düzeltmek için büyük bir fırsat yakalandı. Lige verilen milli arada artık teknik heyetin takımın eksiklerini gidermesi gerekiyor. Taraftar, Giresunspor karşılaşmasında daha fit, daha güçlü ve kondisyonunu 90 dakikaya yayan Eskişehirspor izlemek istiyor!
Milli aranın ardından hala bu tabloyla karşı karşıya kalınırsa bu sefer hiçbir bahane kabul edilmez…
Burada futbolculara da büyük iş düşüyor. Transfer cezası nedeniyle mevcut kadroyla ligde mücadele edilecek. Kadro kalitesi yükseltilemedi ancak kimsenin yeri garanti değil. Herkesin, bu sezon daha özverili performans göstermesi ve kaprislerini bir kenara bırakması gerekiyor. İnatla bunlara devam ederlerse Hasan Ayaroğlu gibi bir isim sahneye çıkar ve yedek kulübesine mahkum olursunuz.  
Başkanlık seçim stratejileri, hazırlık dönemi geçirememe ve transfer cezaları yüzünden ‘Yine olağanüstü’ bir sezon yaşıyoruz. Yine diyorum çünkü Eskişehirspor son 4 yıldır kötü yönetimler yüzünden olağanüstü bir sezon yaşıyor. Tüm şehrin el ele verip, bu olağanüstü sezonda Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor. Yoksa bu işin altından hiçbir baba yiğit kalkamaz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi